Berardi Beşiktaş'a transfer mi oluyor? Domenico Berardi kimdir, aslen nereli? Domenico Berardi kaç yaşında?

Beşiktaş, kanat transferi yapmak isterken bu kez rotasını İtalya'ya çevirdi. Immobile'nin milli takım arkadaşı Domenico Berardi'nin takıma transfer edileceği iddia edilirken, hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Domenico Berardi kimdir, aslen nereli?

Trendyol Süper Lig​'e hızlı bir şekilde başlayan Beşiktaş​'ta son olarak gözler İtalya'ya çevrildi. Siyah-beyazlı takım son haftalarda ligde puan kaybı yaşarken, hem de UEFA Avrupa Ligi​'nde peş peşe mağlubiyetler de elde etti. Peki Berardi Beşiktaş'a mı transfer oluyor?

BERARDİ BEŞİKTAŞ'A MI TRANSFER OLUYOR?

Siyah beyaz takım ara transfer döneminde takımdaki eksikliği kapatmak istiyor ve bunun için hazırlık yapmaya başladı. Takımın Domenico Berardi'yi ara transfer döneminde takıma katacağı iddialar arasında yerini aldı.

DOMENİCO BERARDİ KİMDİR?

Berardi'nin hayatı transfer haberi sonrası merak edilmeye başlandı. 1 Ağustos 1994 tarihinde İtalya'nın Cariati bölgesinde dünyaya gelmiştir.

30 yaşında olan isim, 1,82 boyundadır. Sağ kanat oyuncusu kariyerine Sassuolo​ altyapısında başlangıç yapmıştır. 2011-2012 sezonunda U20 takımına yükselmesinin ardından bir sene sonra ise A takıma çıkmıştır.

Berardi, 2013-2014 sezonunda Juventus'a transfer olmuştur. Ünlü futbolcu o dönem 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştur. Fakat Juventus'ta forma giymemiş ve kiralık olarak Sassuolo'da oynamaya devam etmiştir.

Son olarak 2015-2016 sezonunda ise Juventus'tan 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Sassuolo'ya yeniden dönüş yapmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri