Bayern Münih Sacha Boey için teklifini yaptı! İşte önerilen ücret

Galatasaray'daki performansıyla adını Avrupa'nın birçok önemli takımının transfer listesine yazdıran Sacha Boey için Alman devi Bayern Münih, sarı kımızılıların kapısını çaldı. Önerilen bonservis şimdiden rekor düzey olarak kabul edilebilir.

Fatih Terim döneminde 1 milyon euroya alınan ve geçen sezon başında kampa alınmayıp gönderilmesi planlanan Sacha Boey, her geçen gün üstüne koyduğu performansla adını transfer listelerine yazdırmayı başardı. Fransız sağ bek yaşadığı şampiyonluk ve bu sezonki formuyla da kaldığı yerden devam etti. Birçok önemli kulübün seyrettiği genç oyuncu için ilk resmi teklif Almanya'dan geldi.

Bayern kapıyı çaldı

Sacha Boey ile ilgili olarak sezon başından bu yana başlayan gözlemci akını meyvesini verdi. Alman devi Bayern Münih, Galatasaray'a çeşitli bonuslar ve sonraki satışla birlikte 20 milyon euro önerdi. Ancak yönetim bu öneriyi reddetti. Başkan Dursun Özbek ve ekibi taban fiyatı 25 milyon euro nakit olarak belirledi. Eğer Bavyera temsilcisi bu seviyeye çıkarsa görüşmeler devam ececek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Otomobil evin bahçe duvarına çarptı: 2 yaralı
Seçim takvimi işliyor: Partilerin oy pusulasındaki yerleri belirlenecek
Eski manken villanın balkonundan düşüp ölmüştü: Aslı Baş'ın şüpheli ölümünde 14 yıldır bitmeyen hukuk mücadelesi

Spor Haberleri