Batista Mendy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Trabzonspor'un transfer gündeminde bulunan Batista Mendy, günün en çok aranan isimlerinden biri oldu. Peki, Batista Mendy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, zaman zaman eleştiri alsa da ekonomisine en uygun dönemi kovalıyor. Yüksek bonservis bedelleri ödemek istemeyen yönetim, tescil döneminin sonuna doğru kulüplerin zor anlarını bekleyerek anlaşmaları tamamlamak amacında. O isimlerden biri de Batista Mendy. Kontratının son senesine girmesi nedeniyle Fırtına'nın avantajlı olduğu ön liberonun getirilmesi için çalışmalar devam ediyor. Diğer yandan taraftarlar da kendisini tanımak adına araştırmalarda bulunuyor. Peki, Batista Mendy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Batista Mendy kimdir?

Aslen Gine-Bissaulu olan ve Fransız kimliği de bulunan Batista Mendy, 12 Ocak 2000 tarihinde Fransa'nın Pays de la Loire bölgesine bağlı Loire-Atlantique kentine bağlı Saint-Nazaire'de doğdu. Şu anda Angers SCO takımında forma giyen profesyonel futbolcudur.

Batista Mendy kaç yaşında?

Trabzonspor'un gündemindeki isimlerden biri olan Batista Mendy, 12 Ocak 2000 tarihinde doğdu. Günümüzde 23 yaşındadır.

Batista Mendy'nin boyu ve kilosu kaç?

Kariyerinde şu an Angers SCO forması terleten Batista Mendy'nin boyu ve kilosu da merak konusudur. Afrika asıllı yıldız 1.91 metre boyundadır. Kilosu ise net bilinmemektedir.

Batista Mendy nereli?

Nenad Bjelica'nın istediği isimler arasında bulunan Batista Mendy Gine-Bassau asıllı bir aileden gelmekle birlikte doğup büyüdüğü Fransa'da da vatandaşlığa sahiptir.

Batista Mendy hangi takımlarda oynadı?

Ön libero ve orta saha rotasyonunda yer alması için transfer görüşmelerinde bulunan Batista Mendy, Nantes alt yapısında futbola başladı. Alt yaş kategorilerinde oynadı. 2021 senesinde ise Angers SCO'ya transfer oldu.

Batista Mendy'nin kariyeri

Transferde adı her geçen gün daha yüksek sesle söylenen Batista Mendy, 23 yaşına kadar kariyerinde 117 maça çıktı. 71 kez Ligue 1'de forma giyerken Ligue 2'de ise 38 defa sahaya çıktı. Angers'te oynadığı dönemde 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Emmanuel Bonaventure Dennis kimdir? Biygorafisi ve oynadığı takımlar
Toma Basic kimdir? Biygorafisi ve oynadığı takımlar
Nicolas Pepe kimdir? Biyografisi, oynadığı takımlar, kariyeri

Spor Haberleri