Basketbolda hafta ONVO Büyükçekmece Basketbol Darüşşafaka Lassa maçı ile tamamlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 18'inci hafta bu akşam sona eriyor. ONVO Büyükçekmece Basketbol'un Gazanfer Bilge Spor Salonu'ndaki rakibi Darüşşafaka Lassa olacak.

Kıran kırana heyecanın yaşandığı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 18'inci hafta Büyükçekmece'de tamamlanacak. ONVO Büyükçekmece Basketbol evinde Darüşşafaka Lassa'yı ağırlayacak. İki İstanbul ekibini karşı karşıya getirecek karşılaşma haftanın sonucu en çok merak edilen sınavlarından biri olarak gösteriliyor. Peki, ONVO Büyükçekmece Basketbol Darüşşafaka Lassa maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ONVO Büyükçekmece Basketbol Darüşşafaka Lassa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda oynanacak olan ONVO Büyükçekmece Basketbol Darüşşafaka Lassa maçı saat 19.00'de başlayacak. Zorlu randevu Bein Sports 5'ten canlı yayınlanacak.

ONVO Büyükçekmece Basketbol Darüşşafaka Lassa maçı öncesi son durum

İki takımın karşı karşıya geleceği mücadele öncesinde ev sahibi 7 galibiyet ve 10 mağlubiyetle 13'üncü basamakta bulunuyor. Daçka ise 8 galibiyet ve 10 yenilgiyle 10'uncu basamakta. Eğer Büyükçekmece bu akşam kazanırsa rakibiyle istatistikleri eşitleyecek. Ayrıca TOFAŞ ve Türk Telekom ile de aynı sayıya ulaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri