Başakşehir'in konuğu Sivasspor

Trendyol Süper Lig'in 17. haftası bugün başlıyor. Günün ilk maçında RAMS Başakşehir evinde EMS Yapı Sivasspor'u ağırlayacak.

Ara verilen Süper Lig'de meşin yuvarlak dönmeye başlıyor. Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrasında ara verilen karşılaşmalar bugünden itibaren devam edecek. Günün ilk maçında Başakşehir FK evinde Sivasspor'u ağırlayacak. İki ekibin de amacı sahadan galibiyetle ayrılarak üst sıralara doğru tırmanabilmek.

Başakşehir Sivasspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de bugün Başakşehir ile Sivasspor arasında oynanacak olan maç saat 17.00'de başlayacak. Zorlu randevu Bein Sports 1 ve TOD TV'den canlı izlenebilecek.

Başakşehir Sivasspor maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • İstanbul Başakşehir'in 2015/16 sezonundan bu yana Süper Lig'de Sivasspor'a karşı aldığı iki galibiyet de 2021/22'de geldi (9B 3M).
  • İstanbul Başakşehir'e konuk olduğu son yedi Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Sivasspor (2G 4B), tek mağlubiyetini Kasım 2021'de 2-1'lik skorla aldı.
  • Süper Lig'de oynadığı son dört iç saha maçında 10 puan toplayan İstanbul Başakşehir; bu dönemdeki galibiyetlerde sadece bir gol yerken, yaşadığı tek puan kaybında Ankaragücü ile 3-3 berabere kaldı.
  • İstanbul takımlarıyla oynadığı son 12 Süper Lig maçında da kalesinde gol gören Sivasspor (toplam 31), bu süreçteki tek galibiyetini bu sezon deplasmanda Pendikspor'u 3-2 yenerek aldı (1B 10M).
  • Süper Lig'de oynadığı son 10 maçlık süreçte üst üste iki kez sahadan aynı sonuçla ayrılmayan (3G 3B 4M) ve son karşılaşmada Hatayspor'u mağlup eden İstanbul Başakşehir, bu sezon ilk kez üst üste iki galibiyet almak istiyor.

Başakşehir Sivasspor maçı muhtemel 11'leri

Başakşehir: Volkan, Lima, Dubois, Duarte, Ba, Berkay, Abeid, Pelkas, Deniz, Figueiredo, Piatek

Sivasspor: Ali, Alaaddin, Caner, Camara, Uğur, Emre, Charisis, Saiz, Burak, Rodrigues, Njie

Son maçı Sivas kazandı

İki takım arasında bugüne kadar İstanbul'da oynanan karşılaşmalarda ev sahibi 9'a 6 önde. karşılaşma da beraberlikle sona erdi. Tarafların 1 puanla ayrıldığı mücadele sayısı da bir hayli fazla. İstanbul'daki son maçı ise Sivasspor Dia Saba'nın biri penaltıdan olmak üzere 2 golüyle Yiğidolar kazanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri