Başakşehir'de hedef Trabzonspor maçı

Bu sezon hiç de istemediği bir yerde bulunan ve küme düşme içerisinde yer alan Başakşehir, kazandığı Pendikspor maçının ardından hedef büyüttü. Olduğu konumdan uzaklaşmak isteyen turuncu lcivertliler, Trabzonspor maçına kadar 12 puan toplamak amacında.

Emre Belözoğlu ile başladığı yeni sezonda üst üste aldığı mağlubiyetler arasına bir galibiyet sıkıştırsa da kötü günlerden kurtulamayan Başakşehir, Çağdaş Atan ile birlikte durumunu düzeltmeye çalışıyor. Genç teknik adam ile son olarak Gaziantep'İ yenen turuncu lacivertliler, çıktığı 4 karşılaşmada ise 2 beraberlik alabilmiş ve diğer maçlarda ise rakiplerine yenilmişti. Küme düşme hattında bulunan takım geride kalan hafta kendisi gibi İstanbul temsilcisi olan Pendik'i yenmeyi başardı ve hedefini Trabzonspor maçı olarak belirledi.

4 maç var

Uzun süredir rakibine karşı İstanbul'da üstün olan Başakşehir'de gözler 23 Aralık'a çevrildi. Bu hafta Rize deplasmanından 3 puan çıkarmak isteyen Çağdaş Atan ve öğrencileri, Hatayspor'u evinde ağırlayıp Kasımapaşa ile Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşılaşacak. Ardından iç sahada Sİvasspor'u konuk edecek. 12 puan çıkarıp rakibi ile kıran kırana bir rekabete girmeyi hedefleyen Başakşehir'de eğer bu maç da kazanılırsa hedef daha üst sıralar olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri