Başakşehir Trabzonspor deplasmanında

Trendyol Süper Lig'de yeni hafta bugün başlıyor. Akşam seansında Başakşehir, deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak.

Trendyol Süper Lig'de son 2 maçını kazanan Başakşehir, Trabzon'da Trabzonspor'a konuk oluyor. İstanbul temsilcisi çıkışını sürdürmek üzere çıkacağı karşılaşmada rakibine karşı son senelerde elde ettiği üstünlüğü de korumak amacında. Çağdaş Atan ve öğrencilerinin tek hedefi 3 puan. Diğer yandan ev sahibi bordo mavililer de sahasında kazanarak Abdullah Avcı ile yakaladığı formu devam ettirebilmeyi hedefliyor.

Başakşehir Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Başakşehir Trabzonspor maçı saat 19.00'da başlayacak. Zorlu mücadele Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Başakşehir Trabzonspor maçını kim yönetecek?

Trabzonspor ile Başakşehir arasında oynanacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Aleks Taşçıoğlu yönetecek.

Başakşehir Trabzonspor maçı öncesi istatistikler

  • İstanbul Başakşehir ile oynadığı son 16 Süper Lig maçının sadece ikisini kazanan Trabzonspor'un (6B 8M), 2015/16 sezonundan bu yana en düşük galibiyet yüzdesinde kaldığı rakibi Boz Baykuşlar (yüzde 12.5).
  • Trabzonspor deplasmanındaki yedi maçlık yenilmezlik serisi geçen sezon noktalanan İstanbul Başakşehir (3G 4B), bu rekabette sadece bir kez üst üste iki mağlubiyet aldı (2012/13 & 2014/15).
  • Evinde oynadığı son Süper Lig maçında Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde üst üste iki iç saha yenilgisi aldığı tek süreci Şubat-Mart 2021 arasında yaşadı.
  • Süper Lig'de çıktığı son altı deplasman maçını kazanamayan (2B 4M) ve son üç karşılaşmadan puansız ayrılan İstanbul Başakşehir, en son 2021/22 sezonunun ilk dört dış saha karşılaşmasında üst üste dört mağlubiyet aldı.
  • İstanbul takımlarını konuk ettiği son üç Süper Lig maçını kazanan Trabzonspor, evinde daha uzun bir galibiyet serisini en son Mart 2010-Mayıs 2011 arasında yakaladı (7G).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri