Başakşehir formunu sürdürmek, Kasımpaşa güçlü rakibini yenmek istiyor

Trendyol Süper Lig'de erteleme maçları hafta içi mesailerinde oynanacak. İstanbul'da karşı karşıya gelecek Kasımpaşa ve Başakşehir 3 puan mücadelesi verecek.

İki İstanbul ekibi Trendyol Süper Lig'in 16'ıncı haftasında ertelenen karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Kasımpaşa evinde Başakşehir'i ağırlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki karşılaşma öncesi iki takım da son haftalardaki performansını sürdürmek amacında.

Konuk takım Başakşehir biri Türkiye Kupası olmak üzere son 7 maçında sadece 1 kez yenildi. Çaykur Rizespor'a 3-2 kaybeden turuncu lacivertliler, kötü giden sezonu kurtarma yolunda önemli bir dönemden geçiyor. Yarın da kazanarak evinde üst üste oynayacağı 2 karşılaşma öncesi moral bulmak amacında.

Ev sahibi ise aynı periyotta 2 yenilgi aldı ancak son haftada Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 yenerek dikkatleri üzerine çekti ve şu an 8'inci sırada yer alarak hedeflerini nispeten gerçekleştirdi.

20.00'de başlayacak karşılaşma çok sayıda taraftarı ekran başına kilitleyecek. Ayrıca tribünlerin de büyük ölçüde dolması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri