Bandırmaspor ile Kocaelispor 3 puan için sahada

Trendyol 1. Lig'de 15'inci hafta heyecanı devam ediyor. Adreslerden biri de Balıkesir olacak. Bandırmaspor'un rakibi Kocaelispor. İki takımın da hedefi yoluna 3 puanla devam edebilmek.

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Bandırmaspor ile Kocaelispor bugün kozlarını paylaşacak. İki takım da hedeflerini devam ettirebilmek adına oynayacakları zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılarak yoluna devam edebilmek ve bir sonraki karşılaşmaya moralli çıkmak amacında. Nefes kesecek rekabetten hangi takımın zaferle ayrılacağı da merak konusu. Ömer Faruk Turtay kritik sınavın hakemi olacak.

Bandırmaspor Kocaelispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig'de bugün oynanacak olan Bandırmaspor Kocaelispor maçı saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ve Bein Sports MAX 1'den canlı yayınlanacak.

İki takımın son durumu

Bugün karşı karşıya gelecek iki takımdan ev sahibi Bandırmaspor oynadığı 14 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 26 puan topladı ve 4'üncü basamakta. Deplasmanda 3 puan arayacak Kocaelispor ise 14 haftda 9 galibiyet, 2 beraberlik ve mağlubiyetle 29 puana sahip. İkinci sırada Eyüpspor'un en yakın takipçisi olarak yoluna devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul Ekonomi Zirvesi'nde 'sürdürülebilir sağlık' paneli
ABD'den Gazze'de ateşkes kararına veto

Spor Haberleri