Aris Bayındır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi mevkide oynuyor?

Şampiyonluk mücadelesini Fenerbahçe'nin 2 puan önünde götüren Galatasaray, gelecek sezon için de transfer çalışmalarına başladı. Son olarak Aris Bayındır ile anlaşma sağlandı. Peki, Aris Bayındır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi mevkide oynuyor?

Çaykur Rizespor'u 6-2 yenerek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray'da sıra Kasımpaşa maçına geldi. Cimbom zorlu deplasmandan da galip ayrılarak yoluna devam etmek isterken diğer yandan rakibinin olası puan kaybında farkı daha da açmak amacında. Diğer yandan da transfer çalışmaları hızlandı. Gençlere yatırım yapmak isteyen yönetim son olarak Aris Bayındır ile kontrat imzaladı. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Aris Bayındır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi mevkide oynuyor? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Aris Bayındır kimdir?

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde renklerine kattığı Aris Bayındır 27 Aralık 2006 tarihinde doğdu. 17 yaşındadır. 1.85 metre boyundaki orta saha ve sol kanat oyuncusu futbola FC Viktoria 1889 Berlin'de başladı. Buradan ikizinin de oynadığı Hertha Berlin'e transfer oldu. 2022'de ise RB Leipzig'İn yolunu tuttu. Burada da kardeşi Vincent kendisine eşlik etti. 2024 yılında da ikili Galatasaray'ın U19 takımına dahil oldu. Bu sezon 26 karşılaşmada 6 gol atıp 3 de asist yapma başarısı gösteren Aris, 1679 dakika sahada kaldı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri