Angelino Galatasaray'da! Bugün İstanbul'a geliyor... İşte uçak saati

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da ikinci transfer bombası patlıyor. Sarı kırmızılılar Kaan Ayhan'dan sonra ikinci bombasını patlatıyor. Angelino bıgün İstanbul'da olacak.

Şampiyonlar Ligi'ne katılmak üzere yeni bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'ın gündeminde birçok yıldız bulunuyor. Sarı kırmızılıların uzun süredir peşinde olduğu ve pazarlıkların devam ettiği bir isim de artık sona gelindi. Gözler Atatürk Havalimanı'nda olacak.

Fırtına gibi sol bek

Sam Adekugbe'yi kiralayan Galatasaray'da yıldız isimle yolla devam edilmeme kararı alındı. Ardından da yıldız bir futbolcu arayışına geçildi. Okan Buruk'un raporunu alan yönetim, RB Leipzig'den Angelino için temaslara başladı. İspanyol sol bekin kadroya katılması konusunda yoğun pazarlıklar gerçekleştiren Aslan, sonunda işi bitirdi ve 26 yaşındaki oyuncuyu bugün İstanbul'a getiriyor.

Okan Buruk'un gözdesiydi

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un sol bek için öncelikli tercihinin Angelino olduğu iddia edilmişti. 20 Ekim 2020'de Okan Buruk yönetimindeki Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki ilk maçında Leipzig ile deplasmanda karşı karşıya gelirken Angelino, ilk yarıda attığı 2 golle maça damga vurmuş ve Alman ekibinin mücadeleden 2-0'lık sonuçla galip ayrılmasını sağlamıştı.

Galatasaray'ın transfer görüşmeleri yaptığı Angelino, saat 15.00'te İstanbul'da olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Galatasatay, Angelino’yu KAP’a bildirdi

Spor Haberleri