Anadolu Efes yarı finalde Pınar Karşıyaka’yı ağırlıyor

Basketbolda play-off heyecanı yarı final maçları ile devam ediyor. Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka karşısında ev sahibi avantajını almak için sahaya çıkacak.

Basketbol Süper Ligi’nde play-off yarı final maçları başlıyor. İlk maçta normal sezonun lideri Anadolu Efes, Galatasaray’ı çeyrek finalde eleyen Pınar Karşıyaka’yı İstanbul’da ağırlayacak. Peki Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka Türkiye Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ilk maçı ne zaman, hangi gün saat kaçta, hangi kanalda?

Normal sezonun lideri Anadolu Efes, yarı final ilk maçında İzmir ekibi Pınar Karşıyaka’yı İstanbul’da konuk edecek.

Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka yarı final maçı 29 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

İstanbul Ataköy’de bulunan Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka yarı final maçı saat 20.30’da başlayacak.

BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı kazanan ekip final yolunda büyük avantaj sağlayacak. Seride iki farklı galibiyete ulaşan takım finale çıkmaya hak kazanacak.

Çeyrek finalde Anadolu Efes, Türk Telekom’u saf dışı bırakmış, Pınar Karşıyaka ise zorlu seri sonunda Galatasaray’ı elemişti.

Yarı final play-off serisinde ikinci maç yine Sinan Erdem Spor Salonu'nda 31 Mayıs Cuma günü aynı saatte oynanacak. Üçüncü maç 2 Haziran Pazar günü İzmir'de gerekirse dördüncü karşılaşma ise 4 Haziran’da yine İzmir'de serinin son maçı olacak olan beşinci müsabaka ise 6 Haziran’da İstanbul'da yapılacak.

Anadolu Efes ve Pınar Karşıyaka 2022-2023 Basketbol Süper Ligi’nde finalde karşı karşıya gelmişti.

Anadolu Efes bu sezon Pınar Karşıyaka’yı İstanbul’da yenmiş, İzmir’de ise kaybetmişti. Öte yandan lacivert-beyazlılar, İzmir ekibini Türkiye Kupası yarı finalinde de mağlup etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri