Alex Telles Türkiye'ye mi geliyor? "Türkiye'den teklif geldi" iddiası!

Al-Nassr'da oynayan Alex Telles hakkında önemli bir iddia gündeme geldi. Portekiz basınının yaptığı bir haberle Telles'in takımından ayrılıp Türkiye'ye geleceği söylentileri yayıldı. Peki Alex Telles Türkiye'ye mi geliyor?

Kariyerine Al-Nassr'da devam eden Alex Telles hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Telles, bu iddiaya göre takımdan ayrılabilir. Çok konuşulan haber Portekiz'de yer alan O Jogo'da yayınlandı. Haberde Al-Nassr'ın tecrübeli sol bekin sözleşmesini feshettiği ifadeleri yer aldı. Bunun yanı sıra Alex Telles'in şu anda serbest oyuncu olarak devam ettiği de ifade edildi.


Alex Telles, 2014 senesinde Gremio'dan Galatasaray'a transfer olmuştu. 1,5 yıl sarı-kırmızılı takımda yer alan isim, daha sonra Inter'e kiralanmıştı. Brezilyalı sol bek Inter'den dönmüş ve daha sonra ise 2016 senesinde Porto'ya yollanmıştı.

Telles'in Porto sürecinden sonra başarılı isim Manchester United ve Sevilla formaları giymiş ve 2023 yazında ise Al Nassr'a imza atmıştı.

"TÜRKİYE'YE GELİYOR" İDDİASI GÜNDEME GELDİ!

31 yaşında olduğu bilinen Alex Telles'in Türkiye ile beraber pek çok takımdan teklif aldığı biliniyor. Fakat yıldız oyuncunun henüz geleceğiyle ilgili karar vermediği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı İşçimen'e saldırı: Şüpheli gözaltına alındı
Birlikte başarıya...
Başakşehir FK sahasında ağırladığı Antalyaspor'u 5-2 mağlup etti

Spor Haberleri