Alex Oxlade-Chamberlain ne zaman oynayacak? İşte dönüş tarihi...

Beşiktaş'ın sezon başında transfer ettiği isimlerden biri olan ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Alex Oxlade-Chamberlain, herkesi kendine hayran bırakmıştı. İngiliz futbolcunun sahalara ne zaman döneceği belli oldu.

Kariyerinde pek çok uzun süreli sakatlık bulunmasına rağmen Beşiktaş'ın transferini gerçekleştirdiği Alex Oxlade-Chamberlain, ilk etapta çok fazla göze batmasa da zamanla ritim bulmayı başarmış ve ardından da takımın en önemli isimleri arasına girmişti. Ancak Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Corendon Alanyaspor maçında sakatlık geçirmişti.

Yırtık tespit edildi

İngiliz futbolcu o günden bu yana sahalardan uzak kaldı ve formasını giyemiyor. Taraftarın da gönlünü kazanan yıldız isim için ne zaman döneceği merak konusu haline gelmişti. Kulüpten yapılan açıklamada sol uyluk arka adalesinde (Biseps Femoris) tam kat yırtık tespit edildiğni açıklanmıştı. Chamberlain yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından ameliyat edildi.

Performansı yükselmişti

Liverpool sonrasında kariyerini İstanbul'da sürdüren Chamberlain'in son dönemdeki formu herkes tarafından beğenilmişti ancak yaşadığı sakatlık siyah beyazlıları üzmüştü. Deneyimli futbolcunun ne zaman döneceği de merakla bekleniyordu ve tarih belli oldu. 30 yaşındaki orta saha, nisan ayının başında sahalara dönmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı: 'Karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz'
İmamoğlu Bulgur Palas'ın açılışında konuştu: 'Kültür varlıkları İBB Miras ile tek tek hayata dönüyor'

Spor Haberleri