Adana Demirspor Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri 6 Ekim 2023

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftası yarın Adana'da açılıyor. Adana Demirspor'un rakibi Trabzonspor olacak. 6 Ekim 2023 Adana Demirspor Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri haberimizde yer almaktadır.

Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasındaki açılış maçlarından birinde Adana Demirspor deplasmanına çıkıyor. 3'üncü sıradaki rakibini yenerek yoluna devam etmek ve puan tablosunda da üzerine çıkmak isteyen Karadeniz temsilcisine karşı, Mavi Şimşekler ise Beşiktaş sonrası bir dev takımı daha evinden eli boş göndermek amacında. İki ekibin karşılaşmasından hangisinin galip ayrılacağı merakla beklenirken sahaya çıkacak olan kadrolar da merak konusu. 6 Ekim 2023 Cuma günü oynanacak olan Adana Demirspor Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri haberimizde yer almaktadır.

Adana Demirspor Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında oynanacak olan Adana Demirspor Trabzonspor maçı 6 Ekim 2023 Cuma günü saat 20.00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Son maçı Adana Demirspor kazandı, toplamda Trabzonspor önde

İki takım arasında oynanacak karşılaşma öncesinde Adana Demirspor'un yeniden Süper Lig'e yükselmesinden sonra 4 maç oynandı. Son mücadeleyi Adana Demirspor 3-2 kazandı. Ancak bordo mavililer diğer 3 karşılaşmadan üstün ayrılmayı başardı.

Adana Demirspor Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri

Adana Demirspor: Ertaç, Semih, Gravillon, Svensson, Yusuf, Emre, Belhanda, Yusuf, Stambouli, Nani, Balotelli

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Eren, Denswil, Baniyya, Kourbelis, Bakasetas, Bardhi, Trezeguet, Vişça, Onuachu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

2023 Nobel Edebiyat Ödülü sahibini buldu

Spor Haberleri