Acun Ilıcalı’nın basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın 1 Ekim Salı günü düzenleyeceği basın toplantısına ait detaylar merak konusu oluyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden dün yapılan bir açıklama taraftarları ve futbolseverleri meraklandırdı. Yapılan açıklamada, sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı olan ünlü televizyonu Acun Ilıcalı’nın bugün (1 Ekim Salı) bir basın toplantısı düzenleyeceği duyuruldu. Peki Acun Ilıcalı neden basın toplantısı düzenliyor, ne açıklayacak, toplantı ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak, televizyondan canlı yayınlanacak mı?

Acun Ilıcalı’nın basın toplantısı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, nerede?

Fenerbahçe’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı, 1 Ekim 2024 Salı günü bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının İstanbul Kadıköy’de bulunan Ülker Stadyumu’ndan yapılacağı belirtildi. 1907 Tribünü’nde basın mensuplarının karşısına geçecek olan Acun Ilıcalı’nın toplantısının başlama tarihi ise 14.00 olarak belirlendi.

Acun Ilıcalı basın toplantısında ne söyleyecek, neyi açıklayacak?

Sarı-lacivertli kulüpten Acun Ilıcalı’nın düzenleyeceği basın toplantısına dair paylaşılan mesajda; “Asbaşkanımız Acun Ilıcalı, 1 Ekim Salı günü @ulkerstadyumu 1907 Tribünü’nde saat 14.00’te gündeme dair basın toplantısı düzenleyecektir. Basın mensuplarının ve kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadelerine yer verildi. Ilıcalı’nın basın toplantısının detayları bilinmeyen sarı-lacivertli yöneticinin hakem hatalarına dair açıklamalarda bulunması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Tekirdağ'da uyuşturucu satıcılarına operasyon: 6 kişi tutuklandı
TÜBİTAK 14 personel istihdam edecek
Yurttan ayrıldıktan sonra haber alınamamıştı: Kayıp Rojin'i arama çalışmaları 4'üncü gününde

Spor Haberleri