7 Mart Beşiktaş Spar Grona maçı saat katça ve hangi kanalda?

Ülkemizi EuroCup Kadınlar'da temsil eden Beşiktaş, yarı finaldeki ilk maçına bu akşam çıkıyor. İspanyol ekibi Spar Grona ile karşılaşacak siyah beyazlılarda tek hedef kazanarak İspanya'ya gitmek.

Ligdeki performansıyla zirve mücadelesi veremese de play-offun en iddialı takımlarından biri olmayı başaran Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Avrupa'da ise yarı finale kadar geldi. Çeyrek finalde Montpellier'i eleyen Kartal'ın bu akşamki rakibi ise Spar Girona. İki maç üzerinden oynanacak eşleşmenin ilk ayağında rakibini ağırlayacak ekibimiz, İspanya'daki rövanşa avantajlı çıkabilmeyi umut ediyor. Beşiktaş Spar Girona maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

7 Mart Beşiktaş Spar Grona maçı saat katça ve hangi kanalda?

Bu akşam Akatlar'da EuroCup Kadınlar yarı final ilk karşılaşması olarak oynanacak olan Beşiktaş Spar Girona maçı saat 20.00'de başlayacak. Mücadele FIBA Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

İki takım arasındaki rövanş mücadelesi ise 14 Mart Perşembe günü TSİ 21.00'de Girona kentindeki Pavello Fontajau Salonu'nda yapılacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Uluslararası Boyutuyla Kadın Hakları Sempozyumu düzenlendi
Merkez Bankası'ndan ilave sıkılaşmada zorunlu karşılık adımı
'Köpeğe ekmek verme' tartışması kötü bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Spor Haberleri