7 Ağustos Pazartesi Trabzonspor son dakika transfer haberleri

Yeni sezonun başlamasına 4 gün kala transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, dört koldan temas halinde. Bordo mavililerde gözler imzalara çevrilirken gelecek oyuncular merak konusu. 7 Ağustos Pazartesi Trabzonspor son dakika transfer haberleri burada.

Bu sezon kadrosuna kattığı isimlerin büyük çoğunluğunda sakatlık problemi yaşayan Trabzonspor, harekatın ikinci bölümüne başladı. Takımın as oyuncuları olarak imza attırılmak isteyen isimlerle ve kulüpleri ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildi. Artık süreçlerin sonuna gelinerek KAP açıklamasının yapılması hedefleniyor. Taraftar da geç kalınmasına rağmen oldukça heyecanlı. Detaylar haberimizde.

Akyazı'nın sponsoru açıklanıyor

Son sponsorluk anlaşmasını dönemin başkanlarından Muharrem Usta'nın hastanesi olan Medical Park ile gerçekleştiren ve 5 yıllığına KDV'nin de dahil olduğu 29.5 milyon euro kazanan Trabzonspor, Türk futbol tarihine geçecek bir sözleşmeye imza atacak. Bugüne kadar imzalanacak en büyük stat sponsorluğu için sona gelen bordo mavililer, yarın tanıtımla birlikte KAP'a bildirimde bulunacak. Gelen paranın tamamının borca gitmesi bekleniyor. Karadeniz ekibinin toplamda 1.5 milyar liraya yakın bir ücret kazanması bekleniyor.

Açılış Antalyaspor'la

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefi ile mücadele edecek olan Trabzonspor, yeni senenin ilk maçında Antalyaspor'u ağırlayacak. Nenad Bjelica ve öğrencileri hem bugüne kadar yaptığı çalışmaların karşılığını alarak iyi bir açılış yapmak hem de İstanbul'da oynayacağı Galatasaray maçına moralli çıkmak amacında. Cuma akşamı oynanacak karşılaşma 21.00'de başlayacak.

Transferde atağa geçti

Stat sponsorluğu için artık saatleri sayan Trabzonspor'da transfer harekatı da devam ediyor. Orsic, Fernandez, Kourbelis, Onuralp Benkovic, Teklic, Mehmet Can Aydın ve Göktan'ı kadrosuna katan bordo mavililerde öncelik orta saha olarak belirlendi. Siopis'in gitme ihtimalinin yanı sıra Dorukhan ve Hamsik'in takımdan ayrılması sayısal anlamda orta alanı eksiltirken kalite konusunda da zayıf düşürdü. Bu konuda acele bir şekilde transfer yapılmasını isteyen Bjelica, Makouta'yı gözüne kestirdi. Boavista forması giyen Kongolu futbolcu için görüşmeler başladı.

Tochi golünü attı

Trabzonspor'un ilk etapta hem kulübü Lyngby BK'yı hem de kendisini ikna edemediği Tochi Chukwuani için de temaslar sürüyor. Nijerya asıllı oyuncunun aldığı maaşın çok üzerinde bir teklifte bulunan yönetim, Danimarka ekibinin inadını kırmaya çalışıyor. 20 yaşındaki oyuncu dün takımının FC Midtjylland'ı 4-1 yendiği karşılaşmada son golü attı. Ayrıca performansıyla da fark yaratmayı başardı.

Alves'ten açıklama

İki gündür Trabzonspor'un gündeminde olduğu iddia edilen ve hakkında birçok haber yazılan Frederik Alves, dün oynadıkları ve 3-1 kaybettikleri FC Nordsjælland maçının ardından açıklamalarda bulundu. Brezilya asıllı stoper; "Transfer haberlerini okuduğumda şaşırdım. Transfere dair hiçbir şey duymadım. Şu an takımda oynuyorum. Bu durumda ayrılmak aptallık olur" dedi.

Dinamo Zagreb direniyor

Nenad Bjelica'nın geldiği günden bu yana adını sürekli zikrettiği ve takımında görmeyi istediğini her fırsatta dile getirdiği Bruno Petkovic için Dinamo Zagreb'in katı tavrı sürüyor. Önce Astana eşleşmesini tarih olarak bekleyen Hırvat ekibi, şimdi de AEK ile oynanacak karşılaşmaların beklenmesi gerektiğini iletti. Sezonun başlayacak olması nedeniyle süreci tamamlamayı hedefleyen yönetim, başkent temsilcisine bir an önce kararlarını vermeleri yönünde rest çekti ve son tekliflerinin geçerli olduğunu ifade etti. 28 yaşındaki golcü için İtalyan kulübü Cagliari'nin de devrede olduğu Hırvat basınında geniş yankı buldu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda devir teslim töreni
Trabzonspor'da kritik günler! 8 Ağustos Salı son dakika transfer haberleri
Trabzonspor'da kader haftası! Taraftar transfer bekliyor, tepki büyük

Spor Haberleri