3 Mart Beşiktaş Galatasaray maçı kaç kaç bitti? BJK GS maç sonucu

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbinin nasıl sonuçlanacağı merak ve sabırsızlıkla bekleniyor. 3 Mart Beşiktaş Galatasaray maçı kaç kaç bitti? BJK GS maç sonucu haberimizde yer almaktadır.

Şampiyonluk yarışının sürdüğü Süper Lig'de 28'inci hafta müthiş bir randevuya sahne olacak. Avrupa kupaları hedefinde önemli bir adım atmak isteyen Beşiktaş evinde bir başka ezeli rakibi Fenerbahçe ile yeni bir zirve mücadelesi verdiği süreçte yeniden öne geçmeyi hedefleyen Galatasaray'ı ağırlıyor. İki takım da sahadan galibiyetle ayrılarak taraftarlarını sevindirmek ve ileriye umutla bakmak amacında. Çıkacak sonuç sıralamaları değiştirebilir. Bunun için de çok kritik bir müsabaka futbol severleri bekliyor. Peki, 3 Mart 2024 Pazar günü oynanan Beşiktaş Galatasaray maçı kaç kaç bitti? BJK GS maç sonucu haberimizde yer almaktadır.

BEŞİKTAŞ – GALATASARAY DERBİSİ MUHTEMEL 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Colley, Necip, Masuaku, Svensson, Al Musrati, Salih, Muci, Semih, Rashica, Cenk.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Nelsson (Abdülkerim), Köhn, Torreira, K.Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

BEŞİKTAŞ – GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Geçmişi köklü iki kulübün Tüpraş Stadyumu'nda kozlarını paylaşacağı Beşiktaş Galatasaray derbisi bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Kritik 90 dakika Bein Sports, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ – GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ? BJK GS MAÇ SONUCU

Birbirinden yıldız isimlere sahip iki takımın kran kırana mücadelesine tanıklık edilecek derbide elde edilecek sonuç da büyük önem taşıyor. Taraflar kendi hedefleri için kazanmak, taraftarlar ise zorlu bir engeli aşmanın mutluluğunu yaşamak amacında. Maçı izleyemeyenler de skoru öğrenmek adına internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. 3 Mart Beşiktaş Galatasaray maçı kaç kaç bitti? sorusunun yanıtı haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri