15 Mart Asvel Lyon-Villeurbanne Anadolu Efes maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Anadolu Efes, Euroleague'de Fransa deplamanına çıkıyor. Lacivert beyazlılar sezonun ilk yarısında yendiği Asvel Lyon-Villeurbanne'ye konuk olacak. Peki, Asvel Lyon-Villeurbanne Anadolu Efes maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu sezon Euroleague'deki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Anadolu Efes, son iki maçının ilkine çıkıyor. Asvel Lyon-Villeurbanne ile deplasmanda kozlarını paylaşacak lacivert beyazlılar, parkeden galibiyetle ayrılarak hanesine zafer yazdırmak ve rakibini iki karşılaşmada da yenmiş olmak amacında. Karşılaşmaya dair detaylar da merak konusu. Peki, 15 Mart Asvel Lyon-Villeurbanne Anadolu Efes maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer alıyor.

15 Mart Asvel Lyon-Villeurbanne Anadolu Efes maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Fransa'da oynanacak olan Asvel Lyon-Villeurbanne Anadolu Efes maçı saat 22.00'de başlayacak. Mücadele S Sport'tan canlı yayınlanacak.

15 Mart Asvel Lyon-Villeurbanne Anadolu Efes maçı öncesi son durum

Temsilcimizin Fransız ekibine konuk olacağı karşılaşma öncesinde Fransız ekibi 6 galibiyet ve 22 mağlubiyetle 17'inci sırada yer alıyor. Anadolu Efes ise 28 maçta 12 kez parkeden zaferle ayrılıp 16 defa da yenilgi yaşadı. 12'inci basamakta bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri