Uykuda bile zayıflamak mümkün! Sadece uyumadan önce 1 bardak için

Pek çok kişi için kilo vermek oldukça zor bir durum olarak ifade ediliyor. Özellikle akşam yemeğinden sonra acıkma durumu zayıflamanın önünde büyük engel. Ancak bu formülle uyurken bile zayıflamak mümkün.

Pek çok kişi sağlıklı şekilde ve vücuduna zarar vermeden kilo vermenin yollarını arıyor. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için doğru bir diyet ve egzersiz programı hazırlamak oldukça önemli oluyor. Özellikle diyet ve egzersize ilave olarak akşam rutininde yapacağınız bazı değişiklikler ile uyurken bile yağ yakabilirsiniz. İşte o yöntemlerden bazıları...


YEŞİL ÇAY


Yeşil çay, kilo vermede oldukça destekleyici olarak biliniyor. Kilo verme faydalarıyla bilinen bu çayın yararlı olmasının iyi bir nedeni bulunuyor. Metabolizmayı hızlandırdığı ve yağ oksidasyonunu artırdığı gösterilen yüksek konsantrasyonda kateşinler, içerisinde özellikle epigallocatechin gallate (EGCG) bulundurmakta.

Bu sebeple akşam yemeğinden sonra yeşil çay yudumlamak, dinlenirken bile vücudunuzun kalori yakmasını sağlayabilir. Ayrıca hafif kafein içeriği metabolizma hızını iyileştirmeye de destek olur ve onu kilo kaybı amacıyla harika bir seçenek yapar.


LİMON-ZENCEFİL ÇAYI


Limonun aromasını zencefilin rahatlatıcı sıcaklığıyla birleştiren limon-zencefil çayı, kilo kaybı için bir başka mükemmel bitkisel içecektir. Zencefil, metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olan termojenik özelliklere sahiptir ve ayrıca iştahı kontrol etmeye yardımcı olur.

Uyurken bile yağ yakıyor! Akşamları 1 bardak içmek metabolizmayı hızlandırıyor - 7
Akşam yemeğinden sonra limon-zencefil çayı içmek ayrıca hazımsızlığı ve şişkinliği hafifletmeye yardımcı olabilir ve bu da onu kilo verme hedeflerinizi desteklerken gününüzü sonlandırmak için mükemmel bir içecek haline getirir.

LİMONLU ILIK SU


Limonlu ılık su, detoks özelliğiyle bilinen popüler bir içecek olarak ifade edilmekte. Limon, antioksidan görevi sebebiyle vücuttaki toksinlerin atılmasına da yardımcı olan C vitamini açısından zengindir.


Bunun yanı sıra akşam yemeğinden sonra ılık limonlu su içmek, yiyeceklerin daha verimli bir şekilde parçalanmasını sağlar. Bu sayede sindirimi de iyileştirebilir.



ZERDEÇAL SUYU


Zerdeçal, kilo kaybını da destekleyen iyi bilinen bir iltihap önleyicidir ve baharattır. Zerdeçalın aktif bileşiğinde kurkumin vardır. Bu madde yağ dokusunun büyümesini baskılamaktadır. Ve böylece insülin duyarlılığını artırdığı gösterilmiştir. Yani bu durum kiloyu etkili bir şekilde yönetmeye yardımcı olmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sağlıklı beslenme çantası hazırlamanın püf noktaları
İnsan 1 günde 4 farklı insana dönüşür mü?
Cami avlusunda hastalığını öğrendi, vatandaşlara "Sağlık taramasına katılın" çağrısında bulundu

Sağlık Haberleri