BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN ÇİFT VE AİLE TERAPİSİ HİZMETİ

Beşiktaş Belediyesi tarafından çift ve ailelere terapi hizmeti verilecek.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN ÇİFT VE AİLE TERAPİSİ HİZMETİ

Beşiktaş Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde Çift ve Aile Terapisi hizmeti sunuluyor. Çift ve aile ilişkilerinde problem yaşayan vatandaşlar bu terapi yöntemini kapsayan hizmetten ücretsiz olarak yararlanıp başvuruda bulunabilir.
Beşiktaş’ta vatandaşlara ücretsiz olarak Çift ve Aile terapisi hizmeti veriliyor. Beşiktaş Belediyesi tarafından Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde verilen hizmete vatandaşlar hafta içi her gün saat 09.00-16.00 arasında başvuru yapabiliyor.
Çift ve Aile Terapisi (ÇAT) ya da Sistemik Terapi, danışanın getirdiği sorunu onun yakın ilişkileri içinde anlamlandıran ve bu sorunu işlevsel olmayan etkileşim kalıplarından kaynaklandığı teorisine dayanan bir ruh sağlığı disiplinidir.
Çift ve aile terapistleri, çiftlerle, çocuklu ailelerle, yetişkin ailelerle, bireylerle ve gruplarla çalışır. Bu kapsamda terapistler, işlevsel olmayan döngüleri (örn. suçlama-savunma döngüsü); duygusal, bilişsel ve davranışsal yöntemlerle kırarak yerine işlevsel ilişkisel döngülerin (örn. karşılıklı duygusal varlık gösterme) oluşmasına destek olmaktadır.
Bilgi ve Randevu için Telefon: 0212 319 42 85 Dahili No: 1919/1500
Sağlıklı Yaşam Merkezi
Adres: Cihannüma Mah. Bostancı Veli Sok. 5/A Beşiktaş


NOT: Bu bir ilandır

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Resmi İlan Haberleri