BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KURS VERİYOR

​​​​​​​Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Akademi’de ücretsiz eğitim desteği vererek, öğrencilerin lise ve üniversite sınavına hazırlanmasına imkân sağlıyor.

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Akademi’de ücretsiz eğitim desteği vererek, öğrencilerin lise ve üniversite sınavına hazırlanmasına imkân sağlıyor. Öğrenciler hafta içi ve hafta sonu farklı sınıf ve sınav grupları halinde, uzman kadrolardan eğitim alarak zorlu sınavlara hazırlanıyor. Beşiktaş Akademi’de ayrıca ücretsiz kültür sanat kursları da düzenleniyor.

Beşiktaş Belediyesi’ne bağlı uzman eğitim kadrosu, zorlu sınav sürecinde öğrencilerin yanında olarak onların en iyi şekilde sınava hazırlanmasını sağlıyor. Beşiktaş Akademi'de lise giriş sınavına hazırlanan 7, 8. sınıf öğrencileri, üniversite sınavına hazırlanan 11, 12. sınıf öğrencileri ile 25 yaşına kadar mezun grubu öğrencileri kabul ediliyor. Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler; sayısal, sözel ve eşit ağırlık olmak üzere üç farklı alanda sınava hazırlanabiliyor. Beşiktaş Akademi’de lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin yanı sıra, 7- 16 yaş arası gruplara da ücretsiz kültür ve sanat kursları veriliyor. Öğrenciler bu kurslarda keman, piyano, gitar, resim, yaratıcı drama, modern dans, satranç, robotik kodlama gibi farklı branşlarda eğitim alıyor. Cumartesi ile pazar günleri verilen kültür ve sanat kurslarına kayıtlar devam ediyor. Pek çok alanda öğrencilere ücretsiz eğitim desteği sağlayan Beşiktaş Akademi, öğrencilerin kişisel gelişimlerine destek olarak yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı oluyor.

LİSE VE ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARI

Beşiktaş Akademi'ye lise yerleştirme sınavına hazırlanan 8. sınıf öğrencileri, üniversite yerleştirme sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar (25 yaşına kadar) kabul ediliyor. Üniversite yerleştirme sınavına hazırlanan öğrenciler, sayısal, sözel ve eşit ağırlık olmak üzere üç farklı alanda sınava hazırlanabiliyor. Lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, merkezimizin belirlediği program doğrultusunda hafta içi ve hafta sonu farklı gruplar halinde derslerine devam ediyor.

TAKVİYE KURSLAR

2, 3, 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz İngilizce ve Matematik takviye kursları ile ara sınıf öğrencilerinin okuldaki derslerine takviye sağlanıyor.

SINAVA HAZIRLIK KURSLARI

7. ve 11. sınıf öğrencilerimiz için sınava erken hazırlık kursları düzenleniyor.

TERCİH DANIŞMANLIĞI

Alanında uzman rehber öğretmen ve danışmanlarımız, üniversite ve lise sınavları sonrasındaki tercih dönemlerinde ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor.

REHBERLİK HİZMETİ

Beşiktaş Akademi'de eğitim ve öğretim dönemi süresince her öğrenciye rehberlik hizmeti sunulurken öğrencilerimiz için çalışma programları hazırlanarak eğitim dönemi boyunca takip ediliyor.

ÜCRETSİZ KAYNAK KİTAPLAR VE DENEME SINAVLARI

Akademi bünyesinde eğitim gören 2000 öğrenciye ücretsiz olarak destek kitaplar, test kitapları ve yaprak testler dağıtılıyor. Sınava hazırlık dönemlerinde öğrencilerimiz için ücretsiz deneme sınavları gerçekleştiriliyor.

ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ

Çocukların erken yaşta temel düzeyde robotik kodlama alanında bilgi sahibi olmaları ve analitik düşünme, hayal gücü ve ince motor becerilerinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla 2, 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak robotik kodlama eğitimi veriliyor.

KÜLTÜR-SANAT KURSLARI

Beşiktaş Akademi’de lise ve üniversite hazırlık kurslarının yanı sıra kültür-sanat kursları da veriliyor. 7 yaşından 16 yaşına kadar herkese açık olan kültür-sanat kurslarımız için başvurular web sitemiz üzerinden online olarak ya da kurs kayıt merkezimizden bizzat yapılabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Resmi İlan Haberleri