Özel'den Erdoğan'a "fıstık" uyarısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Gaziantep'te fıstık üreticilerini ziyaret etti. Üreticilerin sorunlarını dinleyen Özel, resmi sosyal medya hesabından konuya dair bir paylaşım yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ülkenin en çok fıstık üretimi yapılan şehirlerinden biri olan Gaziantep'i ziyaret etti. Özel, resmi sosyal medya hesabından bugün (24 Ağustos Cumartesi) gerçekleştirdiği ziyarete dair görüntüler paylaştı.

"Sen gideceksin, biz geleceğiz..."

Fıstık üreticilerini ziyaret eden ve üretime dair problemlerini dinleyen Özel, o anlara ait görüntüleri;

"Fıstık üreticilerinin sesini duyuracağız. Tayyip Erdoğan'a söylüyorum, bu fıstık için fiyat verirsen geçim olur, fiyat vermezsen seçim olur. Sen gideceksin, biz geleceğiz...” notuyla paylaştı.


"Biz size sahip çıkacağız"

Özgür Özel'in ziyareti sırasında, fiyat belirleme konusunda yaşanan sıkıntıları anlatmak isteyen bir vatandaş "Antep'in içindeki üç beş tane tüccar ağızlarını birlemişler. Fiyatı indiriyorlar kaldırıyorlar. Devlette buna seyirci kalıyor" ifadelerini kullandı.

Üreticilerin şikayetini dinledikten sonra Özgür Özel, iktidara gelirse bu sorunları çözeceğini vurgulayarak, "Ben size söyleyeyim, bundan sonra yapılacak olan AK Partiyi göndermek size sahip çıkacak bir iktidarı getirmek. Biz yapacağız biz. Biz geleceğiz size sahip çıkacağız. Birliklerinizi açacağız, kooperatifler kuracağız, taban fiyat vereceğiz." şeklinde konuştu.

Fıstık Mitingi

Fıstık üreticilerinin yanından ayrıldıktan sonra Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Özgür Özel, burada Belediye Başkanı Umut Yılmaz ile görüştü.

Ana Muhalefet Lideri Özel, görüşmeni ardından fıstık üreticilerinin yaşadığı problemlere tepki olarak düzenlenen Fıstık Mitingi'nde vatandaşlarla buluştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan hükümet açıklaması!
Komagene Menü Fiyatları 2024 Komagene Çiğ Köfte Menü Fiyat Listesi
Chery 'ben buradayım' diyor!

Politika Haberleri