Nihat İzsiz: Seyithan İzsiz'i TBMM'ye göndereceğiz!

İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz'in kardeşi Başyapıt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz, İzsiz ailesini ve bölge insanlarını bir araya getirerek ağabeyi için birlik, beraberlik içinde destek istedi.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz'e tam destek veren ve yanında olduklarını bildiren İzsiz Ailesi ve dostları Haramidere Işıldak Kültür Sarayı'nda birlik beraberlik mesajları verdi.

Başyapıt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz, İYİ Parti İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz için, Beylikdüzü Haramidere Işıldak Kültür Sarayı'nda yemekli program düzenledi. İzsiz ailesinin fertlerinin ve dostlarının katıldığı programda; İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar, Gelecek Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Veysel Karatay, DEVA Partisi Esenyurt Kurucu İlçe Başaknı Halis Kahriman, Doğu ve Güneydoğu Dernekler Federasyonu Başkanı Şerafettin Öztürk ve çok sayıda isim katıldı.

İYİ Parti'ye oy verelim

Ağabeyi Seyithan İzsiz için destek isteyen Nihat İzsiz, “İzsiz ailesi olarak bugün gerek insani ilişkilerimizle gerekse de ticari ilişkilerimizle her zaman iyi dilek ve temennilerle anılan ve toplum tarafından örnek gösterilen bir aile olmaya çaba gösterdik. Ailemizin fertleri de toplum içinde zaman zaman siyasi ve sosyal alanda faaliyet göstermeleri noktasında gayret aldılar. Bugün de bir siyasi mücadelenin tanığıyız. Önümüzde bir seçim var. 14 Mayıs'ta milletimiz sandığa gidecek. Seçimler demokrasimizin bayramlarıdır. O yüzden ailemi olarak biz 14 Mayıs'ın bir bayram havasında geçmesini temenni ediyoruz."

"Tabii bu seçimler bizim için anlamlı çünkü bu seçimlerde ailemiz namzet olmuştur. Ağabeyim Sayın Seyithan İzsiz, İYİ Parti'den milletvekili adayı olmuştur. Hayırlı hizmetler gerçekleştirmesini, hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Toplumun ve ailemizin her bir bireyinin siyasi tercihine saygılıyız. Fakat önümüzdeki seçimlerde herkesi, siyasi tercihlerini kendimizden yana kullanmaya davet ediyoruz. Bizler bugün burada ideolojik sebeplerle bir arada değiliz büyük bir aile olduğumuz için bir aradayız. Bu teveccühlerinden dolayı da İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener olmak üzere tüm yönetimine teşekkür ediyoruz. Bizler de 14 Mayıs seçimlerinde ve sonrasında bu sürece katkı vereceğiz” dedi.

Desteklerinizi bekliyoruz

Herkesin destek olması gerektiğini belirten İzsiz, “14 Mayıs'ta İYİ Parti'mizi ülkemizin sorunlarını daha etkin şekilde çözebilmesi için güçlü bir şekilde parlamentoya ve adayımız Sayın Seyithan İzsiz'i de bölgemizin sorunlarını ele alması ve çözümünü sağlaması için yine parlamentoya göndermeye sizleri davet ediyorum. Etki alanınızdaki tüm vatandaşlarımızı da ikna etmenizi rica ediyorum. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İYİ Parti merkeze oturacak

Ailesiyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını anlatan Seyithan İzsiz ise “Biz bizeyiz ve bir aileyiz. Burada bir muhabbet ortamında sizlere seslenmenin mutluluğunu yaşıyorum. Aramızda iş insanlarımız, siyasilerimiz, hanım kardeşlerimiz, annelerimiz, genç kardeşlerimiz var. Çok güzel bir manzara. Bu akşam gençlerimiz için gelecek için sohbet edelim istiyorum. Sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum; önümüzde çok önemli bir seçim var. Ama seçimden daha ötesi var. Acaba bu seçimle biz neyi amaç ediniyoruz? Biz ne yapmak istiyoruz? Bu konuda konuşalım. Burada 25 yılı aşkındır bir geçmişimiz var. Şuan buradaki dostlarımızla 25 yılı aşkın bir geçmişiz var. Bu 25 yıl bize gösterdi ki; edepten, haktan, adaptan, hukuktan ayrılmayacağız. İncinsek dahi incitmeyeceğiz. Rabbin rızasına binaen yaşayacağız. Biz de öyle yaptık. Naptık? Ticari yaşamımızı işin merkezine koyduk ve siyasi, sosyal çalışmaların içinde yer aldık ve günün sonunda siyasetin merkezine geldik."

"İyi ki de geldik. Şimdi hizmet fırsatımız var. İYİ Parti'ye katılımımız aday olmakla başladı. İYİ Parti ne yapmak istiyor? İYİ Parti din, dil, ırk, mezhep ayrımı olmaksızın, herkesi eşit sayan, tüm insanları merkezinde barındırmayı arzulayan bir merkez parti olmak istiyor. Bu seçim ile kuruluş aşamasındaki değerlerini yitiren ve alanı boşaltacak olan mevcut iktidarın yerini alan bir siyasi parti haline gelmek istiyor. Bunlar hepimizin doğruları. Bizler Alevi, Sünni, Türk, Kürt demeden hepimizin içinde olacağı bir siyasi parti özlemini taşıyoruz. İYİ Parti bu anlamda merkez parti konumuna gelmek ve memleketin iktidarına talip olmak istiyor. Biz de bu doğrularla birlikte İYİ Parti'nin bir ferdi olarak ülkemize hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yarınlarımız için sandığa gidelim

“Peki bizim argümanımız ne?” diyen Seyithan İzsiz şöyle konuştu; “Biz Beylikdüzü, Esenyurt ekseninde dahi duruma baksak yıllardır yapılmayanlar yine yapılmadı. Esenyurt ve Beylikdüzü'nün toplamda 1 milyona yakın seçmeni var. Ama bakıyorsunuz listede hiçbir partinin listede bu iki ilçemizi temsilen 1 aday bile yok. Tek aday var. O da sizin bu fakir kardeşiniz Seyithan İzsiz. Şimdi şunları söyleyelim ama Esenyurt ama Beylikdüzü bu kadar ötelenmeyi bu kadar üvey evlat muamelesi görmeyi hak ediyor mu? Hak etmiyor! Bugün bölge insanımızın ekseriyeti için söylüyorum; Esenyurt ve Beylikdüzülü için söylüyorum; gelin hep beraber kenetlenelim. Ve bu karar vericilere öyle bir cevap verelim ki sesi Ankara'dan duyulsun."

"Yarın artık tercih söz konusu olduğunda sadece Seyithan İzsiz olmasın. Ahmet olsun, Mehmet olsun, Fatma olsun. Desinler ki 2023'te İYİ Parti Seyithan İzsiz'i aday göstermişti, İzsiz üzerinden o bölge bize öyle bir mesaj verdi ki biz şimdi Mehmet'leri, Ahmet'leri tercih etmek durumunda kalacağız desinler. Şu an buradayız. Kalabalığız. Sizin bu kardeşinizin namuslu, edepli, şerefli bir hizmetkar olduğuna şahitlik eder misiniz? Ediyorsunuz. Peki. Bu ülkeyi niye biz yönetmeyelim. İlla hırsızlar yönetmek zorunda mı? İşte bizler de şunu yapacağız. Benim hanım annelerim komşularına gidecek diyecekler ki; 'Bizim bir çocuğumuz aday biz de kefiliyiz. Sizden ricam İYİ Parti'ye oy verin' deyin. Genç kardeşim gene arkadaşlarıyla sohbet ederken diyecek ki; 'Yarınlarımız için, geleceğimiz için sandığa gidin, İYİ Parti'ye oy verin.' Büyüklerim, kardeşlerim, dostlarım gene aynı şekilde hareket etmeli. Telefonumuzu da elimize alıp, destek isteyecek herkesi arayacağız. Bakın burada Beylikdüzülü, Esenyurtlu kardeşlerimiz var. Napacağız, hep birlikte çalışacağız hep birlikte. Birbirimizi sevelim, kucaklayalım. Bakın hayatın finali Adıyaman'da, Maraş'ta. Napalım, birbirimize sarılalım.”

Demokrasiye ihtiyacımız var

İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar da İzsiz için destek istedi. Karapınar, “Değerli vekilimiz Seyithan İzsiz'e ve kıymetli dostlarına hoşgeldiniz diyorum. İYİ Parti çatısı altında yarınlarda Türkiye'yi demokrasiyle taçlandırmak isteyen umudumuz Sayın Meral Akşener'in selamlarını getirdim. Bu güzel akşamda sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum. Kıymetli vekilimiz derdini anlattı. Bu derde ortak olup, omuz verecek dostlara ihtiyacımız var. Genel Başkanımız Akşener, Türkiye'yi bayram sofrasında buluşturmak istiyor. Türkiye yıllardır kardeş kavgasında enerji harcıyor. Hukuk, demokrasi, insan hakları tüketildi, umutlar azaltıldı. Ama gördük ki bu iktidar her şeyi sömürdü. Şimdi 2023 yılındayız ve eskisinden çok daha fazla demokrasiye, adalete muhtaç hale geldik. Edirne'den, Kars'a herkesi İYİ Parti'de buluşturmak için mücadele veriyoruz” dedi.

Ailelere seslendi

Doğu ve Güneydoğu Dernekler Federasyon Başkanı Şerafettin Öztürk de “Burada olmak bu güzel ailenin toplantısının içinde olmak mutluluk verici, gurur verici. Bugün bu kalabalığı burada görmüşken diyeyim. Bugüne kadar ne diyorduk? Birileri bizi yönetiyor, biz kendi içimizden birileri çıkaramıyoruz. İşte artık bu bitecek. Ben sesleniyorum bir evde 10 tane oy varsa 5 tanesini İYİ Parti'ye verelim, Seyithan İzsiz kardeşime verelim. İYİ Parti geçen dönem bu bölgeden 3 tane milletvekili çıkardı. Şimdi biz eğer bu dönemde Seyithan kardeşimizi oyları yükselterek güçlü bir şekilde Meclis'e gönderirsek inanın bunun hanesi de bölgemize yazılacaktır. Bunu çok iyi biliyorum” şeklinde konuştu.

Mesele Türkiye meselesidir

Gelecek Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Veysel Karatay da toplantıda olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Bizleri buraya davet eden Nihat İzsiz kardeşime teşekkür ediyorum. Aile deyince çok fazla düşünüyorum. Neden düşünüyorum; ailenin özellikle acı ve mutlu günlerde birlikte olması gerektiğine inanan bir insanım. Dolayısıyla yaşadığımız bu süreçte tam da böyle bir süreç. Çok fazla detaya girmeden konuşayım; tüm aile bireylerinden özellikle rica ediyorum. Farklı siyasi parti düşünceniz olabilir. Ancak yapmanız gereken tek bir şey var. Her şeyden önce çocuklarınızın geleceği için kendi insanınızın Meclis'te olmasını sağlayın. Seyithan İzsiz kardeşim milletvekilliğini hak etmiştir. Biz aynı partili değiliz ama dostuz, abi-kardeşiz. Ben de bu ailenin bir ferdiyim onu da öyle bilmenizi istiyorum. 14 Mayıs dönüm noktamız olacak bunu unutmayın. Çocuklarımızın geleceğini belirleyeceğiz. Bu mesele İYİ Parti meselesi değildir Seyithan İzsiz meselesi değildir, Türkiye meselesidir” dedi.

İzsiz ailesi güzel bir örnek

İzsiz ailesinin birlik ve beraberliğinin anlamlı olduğunu anlatan DEVA Partisi Esenyurt Kurucu İlçe Başkanı Halis Kahriman da, “Buradaki coşku çok güzel. Herkese teşekkür ediyorum. Tabii İzsiz ailesiyle ilgili sahada zaman zaman konuşmalar oluyordu. Bundan 10 gün önce Yaşar İzsiz bugün de Nihat İzsiz bu toplantıyı organize etmiş. Ben bu ailenin İstanbul üçüncü bölgede çok sevildiğini biliyorum. Birlik ve beraberlik içindeyken başarılı olacağını biliyorum. Bu ailenin bu bölgenin insanının temsil hakkı olması gerekiyor. Seyithan İzsiz kardeşim üçüncü bölgede ne kadar güçlü olursa o kadar güçlü temsiliyet hakkına sahip olacaktır. Van'da dünyaya gelmiş, İstanbul gibi bir metropolde bugün binlerce insana istihdam sağlıyor. Bu başarı kendiliğinden gelmedi, tesadüf değil. Kardeşlerimiz bunu çok çalışarak başardı. Ben kardeşlerimize yürekten inanıyorum. Seyithan İzsiz kardeşimiz için bu bir başlangıçtır. Ve başlangıçta bizler, sizler hepimiz destek vermeliyiz, destek çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri