Musavat Dervişoğlu Harp okulu mezuniyet töreni sonrası "Türk askerinin mayası sağlamdır"

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Kara Harp Okulu mezuniyet töreni sonrası açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Türk askerinin mayası sağlamdır" mesajını verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Kara Harp Okulu mezuniyet töreni sonrası 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı atan teğmenlerin görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşarak, "AK Parti her ne kadar ordu siyasallaşsın diye uğraşsa ve askeri okullarımızda toplumun tamamını derinden yaralayan manzaralar yaşanıp basına yansısa da Türk askerinin mayası sağlamdır" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni sonrası 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı atan teğmenlerin görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Dervişoğlu, "AK Parti her ne kadar ordu siyasallaşsın diye uğraşsa ve askeri okullarımızda toplumun tamamını derinden yaralayan manzaralar yaşanıp basına yansısa da Türk askerinin mayası sağlamdır. Bağrından çıkardığı en büyük Türk'ü, Atatürk'ü daima önderi görecek ve onun hatırasına dil uzatanların karşısında yalın kılıç dikilecektir. Beni duygulandırdınız, her birinizin gözlerinden öpüyorum! O mübarek asker işte bu asker, o mübarek bayrak işte bu bayrak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Eski vekil Ali Şeker CHP Kurultayı’nda konuştu

Politika Haberleri