MHP’li Adan: HÜDA PAR’la ne görüşürüz ne beraber oluruz

MHP'li Celal Adan, HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'nda olmadığını ifade ederek "HÜDA PAR'la müdaparla biz ne görüşürüz ne beraber oluruz" dedi.

EMİNE KAŞIKCI- HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklayarak seçime AK Parti listelerinden gireceklerini söylemişti.

Bunun üzerine Hizbullah'a yakınlığı nedeniyle eleştiri konusu olan HÜDA-PAR, Cumhur İttifakı'na AK Parti listelerinden gireceklerini açıklamasıyla tartışmalar yeni boyut kazandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hizbullah'a yakınlığı nedeniyle eleştiri konusu olan HÜDA-PAR tartışmalarına ilişkin ilk kez konuşarak  "Hür Dava Partisi'nin hiçbir terör örgütüyle bağ ve bağlantısı olmadığı açıklanmış ve muhataplarınca da ifade edilmiştir." ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Bahçeli, “HÜDA PAR ile Hizbullah arasında berrak bir ilişki yok” demesine rağmen HÜDA PAR ile bayramlaşmama kararı almıştı.

Tüm bu yaşananların ardından MHP İstanbul Milletvekili adayı Celal Adan'dan HÜDA Par hakkında dikkat çeken çıkış geldi.

MHP’li Adan, Habertürk Televizyonu’nda Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu ‘Seçim Özel’ programına katıldı.

Adan, “HÜDA PAR’la müdaparla biz ne görüşürüz ne beraber oluruz” dedi.

MHP’li Adan’ın konuya dair şu yanıtı verdi:

“Cumhur İttifakı’yla ilgisi yok HÜDA PAR’ın. HÜDA PAR’ın adayları AK Parti’den milletvekili adayı, ittifakın içinde değil. Bizden buradan bir şey çıkmaz, HÜDA PAR’la müdaparla biz ne görüşürüz ne beraber oluruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri