Gülcan Kış: Daha mutlu yarınlar için bizleri seçin

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanan 28. Dönem CHP Mersin Milletvekili Adayı Gülcan Kış, Tarsus'a çıkarma yaptı.

BARIŞ KIŞ- CHP Tarsus ilçe Başkanı Ozan Varal, Büyükşehir İmar İnşaat Genel Müdürü Ali Uyan, İl Yönetim Kurulu üyesi Hikmet Oğuzcan, Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, Gençlik Kolu Başkanı Adil Bal, ilçe yöneticileriyle birlikte Tarsus'ta semt pazarlarını dolaşan, esnaf ziyaretleri yapan Gülcan Kış, Türkiye'nin ilk İş Geliştirme Merkezi olan İŞGEM'de Genel Müdür Adem Gül'den bilgi alıp, işletmeleri ve çalışanları ziyaret eden CHP 2. sıra Milletvekili Adayı Gülcan Kış, Tarsu AVM'yi baştan aşağı dolaşıp, halkla kucaklaşıp, gençlerle sohbet etti.

Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ve samimi ilgisiyle karşılaşan Gülcan Kış, Türkiye'nin esenliğe kavuşması için Kılıçdaroğlu ve CHP'ye oy verilmesini istedi.

28. Dönem CHP Mersin Milletvekili adayı Gülcan Kış, "Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu tüm Türkiye’ye söz verdi; biz de sana söz Mersin, sana söz Tarsus diyoruz. Daha güzel, daha huzurlu ve daha mutlu yarınlar için bizleri seçin. Cumhurbaşkanlığına Kılıçdaroğlu'na, Milletvekilliğinde CHP'ye oy verin” dedi.

Gülcan Kış, “Altılı masa bileşenleri çok uzun bir çalışma döneminden geçti. Türkiye’nin madde madde tüm sorunlarını ortaya çıkardı ve bir mutabakat metnine imza attı. 2 bin 300 vaat var. Dünya siyaset tarihinde bir siyasi düşüncenin, 2 bin 300 vaadi hiç olmamıştır. 2 bin 300 vaadimiz varsa; 2 bin 300 sorunumuz var demektir. Bu ülke, sorunlar yumağı haline dönmüş durumda. Bu ülke, resmen enkaz altında kalmış durumda. Başka bir şey söylemeye de gerek yok. Bir ülkede 2 bin 300 vaadi oluşturabilmek için büyük bir güç lazım. Biz de altılı masa olarak bu gücü, bu ittifakı kurduk. İçine ortak aklı koyduk ve bu sorunları aşabileceğimize inandık. Bizler de Milletvekilleri seçilerek parlamentoda yer alıp Cumhurbaşkanlığı hükumeti sisteminden bu ülkeyi kurtarmak istiyoruz. Bu nedenle parlamentoda çoğunluk istiyoruz, 13.Cumhurbaşkanının da Kemal Kılıçdaroğlu olmasını istiyoruz. Bunları kendimiz için değil, halkımız için istiyoruz. Bu ülkeyi kurtarmak istiyoruz, bu ülkeyi yeniden inşa etmek istiyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu tüm Türkiye’ye söz verdi; sana söz Türkiye, dedi. Biz de sana söz Tarsus, sana söz Mersin diyoruz. Daha güzel, daha mutlu yarınlar için bizleri seçin” dedi.

Kış, “Ülkeyi bu hale getiren biz değiliz ama bunu düzeltecek olan siyasi hareketin neferleriyiz" diyerek, şunları söyledi:

"Biliyorsunuz ki ekonomik sorunlar artık cüzdanları deldi geçti. İnşallah iktidara geliyoruz. Halkımız bizi destekliyor. Biz bunu her yerde görüyoruz. Göğsümüzü gere gere sokaklarda gezebiliyoruz. Çünkü bu ülkeyi bu hale getiren, yöneten CHP ya da altılı masa bileşenleri değildir. Bu ülkeyi, sonuna kadar karşısında olduğumuz, hayır dediğimiz sistemi yazanlar ve yapanlar bu hale getirmiştir. Biz hiç kimseyi ayrıştırmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, birleşe birleşe, herkesin yanında olarak bu ülkenin geleceğini hep birlikte kuracağız. Biz halkımıza, gençlerimize aklı öneriyoruz, bilimi öneriyoruz, ortak aklın getirebileceği avantajları öneriyoruz. Bunlar için bizim yanımızda olun, bize destek verin. Bu ülkeyi bu hale biz getirmedik. Ama bunu düzeltecek olanın neferleriyiz. Oylarımızı lütfen demokrasi için verelim. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında birleşelim. 14 Mayıs'ta Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilecek ve ülkemiz rahat bir nefes alacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri