CHP'li Burhanettin Bulut'tan "iktidara hazırız" mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalar yaptı. Bulut, "iktidara hazırız" mesajı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen buluşmada basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burhanettin Bulut düzenlenen etkinlikte önemli mesajlar vererek 'iktidara hazır olduklarının' sinyalini verdi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partisinin başarılı bir sonuç elde ettiğini vurgulayan Burhanettin Bulut, ülke gündemindeki değişkenliğe atıfta bulunarak "Türkiye 31 Mart seçimleri sonrası yeni bir siyasi iklime evrildi. Eğer bunu doğru bir şekilde analiz edebilir ve olumlu sonuçlar çıkarabilirsek, mevcut durumu değiştirme şansına sahip olabiliriz." ifadelerini kullandı.

CHP iktidar olmaya hazır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut açıklamalarının devamında partisinin gösterdiği başarı yükselişle iktidar olmak için hazır olduklarının mesajını verdi. Bulut, "Biz zaten her zaman iktidara hazırız. Erken seçim, birinci parti olmuş bir partinin liderinin ya da kadrolarının istemeyeceği bir durum olamaz. Bu durum siyasetin doğasına aykırıdır. Gölge kabine projeleri ve genç kadrolarımızla iktidara gelmek için hazırlıklar yapıyoruz. Mevcut iktidarın dönemini bitirme gücüne sahip olacağına inanmıyorum. Erken seçimi bu gün talep ediyoruz ve mevcut iktidarın sonunun geleceği kanaatindeyim." dedi.

Burhanettin Bulut partisinin yeni tüzük çalışmaları konusunda sürekli hazırlıklarını sürdürdüklerinin altını çizerken ülkenin yönetimine talip olduklarını bir kez daha vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Düğün magandaları yine sahnede: Yolu kapattılar
Yenibosna metrobüs durağı D-100 kara yolu trafiğe kapatılacak
Büyükçekmece Baraj Gölü'nde su seviyesi düştü: Tarihi Çakmak Hattı ortaya çıktı

Politika Haberleri