Ak Parti'de şok iddia! Fahrettin Koca aday olmayacak mı?

Ak Parti kesin milletvekili aday listelerinin açıklanmasına az bir süre kala kulislerde hareketlilik devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yeni dönemde aday olmayacağı iddia edildi.

Fatma Müge Yücetürk - Gazeteci Candaş Tolga Işık, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 14 Mayıs'ta yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde aday olmayacağını iddia etti.  Işık, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un da listelerde yer almak istemediğini belirtti.

14 Mayıs seçimleri öncesinde aday listelerinin hazırlanmasında son saatlere girildi. Ak Parti cephesinde liste hareketliliği halen devam ederken, aday olmayacak isimler de belli olmaya başladı.

Ak Parti'ye iki bakandan kötü haber!

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre Ak Parti'de iki bakan milletvekili adayı olmayacak.

Işık, "Size biraz AK Parti kulisi vereyim: Kültür Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca milletvekili listelerinde yer almak istemediklerini bildirdiler." tweeti ile Koca ve Ersoy'un seçim yarışında olmayacağını iddia etti. 

Süleyman Soylu nereden aday olacak?

Ak Parti kulislerinden aldığı bilgileri sosyal medya hesabından paylaşmaya devam eden Candaş Tolga Işık, partinin önemli isimlerinin hangi bölgelerden, kaçıncı sıradan aday gösterileceğini de açıkladı.

Paylaştığı son açıklamada Işık, "Son dakikaya kadar her şey değişebilir ama şu an için planlanan: Bakan Varank Bursa'dan, Bakan Soylu İstanbul 2'nci bölgeden, Gen Bşk Vekili N. Kurtulmuş ve Bakan Mehmet Muş 3'üncü bölgeden aday oluyor." sözlerine yer verdi. Böylece İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Ak Parti milletvekili aday listelerinde yer alıp almayacağı ile ilgili yeni bir gelişme yaşanmış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri