TOGG T10F özellikleri neler? TOGG Sedan modeli fiyatı ne kadar olacak, TOGG T10F ne zaman tanıtılacak?

TOGG'un sedan modeli olan TOGG T10X ile Türkiye’nin ilk elektrikli otomobili yollara çıkmış oldu. Peki TOGG T10F özellikleri neler? TOGG Sedan modeli fiyatı ne kadar olacak?

TOGG T10F, kısa süre önce Adana’da düzenlenen TEKNOFEST Adana’da sürpriz şekilde görücüye çıkmıştı. TOGG Sedan modelinin özellikleri ve tasarımları da belli oldu. Peki TOGG 10F özellikleri neler? TOGG T10F ne kadar olacak, ne zaman tanıtılacak?

TOGG 10F ÖZELLİKLERİ NELER?


TOGG'un yeni T10F modeli tasarımıyla dikkatleri çekiyor. T10F, piyasadaki T10X’in sedan versiyonu olarak piyasaya çıkmış olacak. Spor görünümlü sedan Adana’da düzenlenen TEKNOFEST’te görücüye çıktı. Ayrıca modelin tasarım detayları ve özellikleri de belli oldu.

Etkinlikte T10F yoğun ilgi gördü. TOGG T10F, T10X gibi kullanıcısını merkeze koyan, akıllı yaşam çözümleriyle sürekli internetin içinde olan bir araç olacak. Ayrıca uzaktan güncellemelerle sürekli gelişen ve yeni kalan bir cihaz olarak ifade edilmekte.

ÖNCEKİ MODELDEN 80 KM DAHA FAZLA MENZİLE SAHİP


T10F modeli, RWD standart menzil, RWD uzun menzil ve çift motorlu olmak üzere 3 farklı teknik versiyonlu olarak, ek olarak iki farklı donanım özelliğiyle karşımıza çıkacak.

Teknik açıdan 160 kW/218 beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10F RWD (arkadan itişli), iki farklı batarya seçeneğiyle gelecek ve 350+ ve 600 kilometreye varan menzillere sahip olacak. Ayrıca T10F’in 80 km daha fazla menzile sahip olacağı da duyurulmuştu.

TOGG SEDAN T10F FİYATI BELLİ OLDU MU?


Togg sedan modeli T10F'in fiyatı henüz netleşmiş değil. TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, CES 2024'te konu hakkında açıklamada bulunmuş ve T10F'in kullanıcılarla buluşturulmasının 2025 senesinde gerçekleşeceğini, 2025 Nisan ayında satışların başlayacağını duyurmuştu.

Böylece modelin kesin fiyatının önümüzdeki aylarda belli olacağı biliniyor.

FİYAT TAHMİNİ NE KADAR OLUR?


Henüz resmi bir açıklama olmasa da TOGG T10F'in fiyatı hakkında tahminler, önceki SUV modeli T10X'in fiyatlarından yola çıkarak yapılabilmekte. Resmi olarak TOGG T10X'in V1 RWD standart menzil modeli 1.432.600 TL, uzun menzil V2 modeli ise 1.823.000 TL fiyatı üzerinden satışa sunulmuştu.

Bu sebeple yeni sedan modelin de bu fiyat aralığında olması beklenmekte.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomobil Haberleri