İstanbul Ataşehir Eda Erdem Parkı nerede, adresi ne, nasıl gidilir?

Milli voleybolcu İstanbul Ataşehir’de Eda Erdem’in isminin verildiği park açık mı, açılış tarihi ne, nasıl gidilir? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe’nin kaptanı voleybolcu Eda Erdem’in ismi İstanbul’da bir parka veriliyor. Anadolu Yakası’nda bulunan Ataşehir’de açılacak park ünlü sporcunun ismiyle taçlandırılacak. Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek özel bir lansmanla yapılacak parkın açılışına Eda Erdem de katılacak. Peki Eda Erdem Parkı nerede, ne zaman açılacak, kimler katılacak, açık adresi ne, hangi otobüsler geçiyor? İşte yanıtlar…

Eda Erdem Parkı nerede açılıyor?

Milli takımın ve Fenerbahçe’nin yıldız voleybolcusu Eda Erdem’in ismini taşıyan park İstanbul’un Ataşehir ilçesinde açılıyor.

Ataşehir Eda Erdem Parkı ne zaman açılıyor?

Daha önce heykeli dikilen Eda Erdem’in isminin bu kez bir parka verilmesi onuruna Ataşehir Belediyesi tarafından özel bir açılış töreni düzenlenecek. Ataşehir Eda Erdem Parkı’nın lansmanı 30 Eylül 2024 Cumartesi günü yapılacak. Parkın açılış töreni saat 14.00’te başlayacak.

İstanbul Ataşehir Eda Erdem parkı nerede, açık adresi ne?

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Ataşehir ilçesinde açılacak olan Eda Erdem Parkı, Atatürk Mahallesi’nde bulunuyor. Park, Dicle ve Fırat caddelerinin kesiştiği noktada yer alıyor. Dah önce Baraj Yolu Caddesi Parkı olarak bilinen yerin açık adresi ise şu şekilde: Ataşehir Atatürk, Dicle Caddesi & Firat Caddesi, 34758 Ataşehir/İstanbul.

Eda Erdem Parkı’nın açılışına kimler katılacak?

Ataşehir’de açılacak Eda Erdem Parkı’nın 30 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’te yapılacak açılışında milli voleybolcu Eda Erdem hazır bulunacak. Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ve Eda Erdem’in sporcu arkadaşları ile ailesinin de açılışa katılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

'Casperlar' çetesi polis katili Yunus Emre Geçti'yi savundu: 'AİHM'e şikayet edeceğiz'
Yolda kalan aracın imdadına motosiklet sürücüleri yetişti: Otomobili ayaklarıyla ittirdiler

Nedir ve Nasıl Yapılır? Haberleri