Gratis’te kavga eden kızın TikTok, Instagram hesabı ne?

Gratis'te kasiyerle kavgaya tutuşan genç kızın, Photoshoplu görüntülerinin yer aldığı TikTok ve Instagram hesapları araştırılıyor.

Geçtiğimiz gün yapılan Gratis mağazalarında yapılan indirim esnasında kavga eden kızın görüntüleri sosyal medyada olay yaratmıştı. Kavga eden kişinin daha sonra kendi sosyal medya hesaplarından paylaştığı Photoshoplu görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine kavga görüntülerinden oldukça farklı görünen Gratis’te kavga eden kişinin sosyal medya hesapları da araştırılmaya başlandı. İşte Gratis’te kasiyerle kavga ettiği esnada çekilen görüntüleri sosyal medyada olay yaratan o kadının TikTok, Instagram hesapları…

Gratis'te kavga eden kız kimdir, adı ne, kaç yaşında?

Gratis’te geçtiğimiz cuma günü düzenlenen yüzde 75 indirim kampanyası sırasında mağazalarda izdiham oluşmuş ve birçok kadın indirimli ürünler için saç saça baş başa kavga etmişti. O kavgalardan birine ait görüntüler ise sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Gratis kasiyeri ile kavgaya tutuşan kızın o hallerini içeren video birçok kişi tarafından paylaşılmış ve yorum yağmuruna tutulmuştu…

Gratis'te kavga eden kızın sosyal medya hesapları ne?

Görüntülerde çığlık çığlığa bağırarak kavga eden kızın kişisel sosyal medya hesaplarındaki görüntüsü ise bir gün sonra ortaya çıkmıştı. Kendi hesaplarından paylaştığı fotoğraflarda kavga anlarındaki halinden oldukça farklı görünen kadının Photoshop ile kendisini bambaşka bir kişiye dönüştürdüğü görülmüştü.

Gratis’teki kavga eden kızın TikTok, Instagram hesapları ne?

Kozmetik mağazası Gratis’te indirim günü yaşanan kavga sırasında çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem yaratan genç kızın isminin Beyza olduğu ortaya çıktı. Yaşananların ardından kendi hesabına eklediği fotoğraflarda yaptığı oynamalar dikkat çeken kadın ise paylaşımlarını sürdürdü. İsmi Beyza olan kızın TikTok hesabının kullanıcı isminin beyza.galiba olduğu, Instagram hesabının ise @ekinbeyza0 olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nedir ve Nasıl Yapılır? Haberleri