Fetödyen ne demek? Özgür Turhan’a kim “Fetödyen” dedi?

Sosyal medyada bugünlerde viral olan bir videoda ünlü komedyen Özgür Turhan’ın cemaat evleri ile ilgili yaptığı bir espri yer aldı. Turhan’ın videosunda bahsi geçen “Fetödyen” kelimesi ile dikkatlerden kaçmadı…

Stand up komedyeni Özgür Turhan’ın eşi Deniz Bağdaş ile birlikte YouTube’de yaptığı Bozuk Mikrofon programından bir kesit sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Cemaat evlerinden bahseden Özgür Turhan’ın detaylı anlatımına dikkat çeken eşi geçmişte de kendisine “Fetödyen” dendiğini hatırlattı. Programdan bir kesitin sosyal medyada viral olmasının ardından birçok kişi Özgür Turhan’a kimin “Fetödyen” dediğini ve bu kelimenin anlamını araştırmaya başladı.

Turhan'ın Soylu esprisi olay yaratmıştı!

Olay, geçtiğimiz nisan ayında Özgür Turhan’ın gösterisinde eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili yaptığı bir esprinin ardından yaşanmıştı. Turhan’ın şovunda yaptığı “Süleyman Soylu ile fotoğrafı yok” şakası üzerine eski bakan kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlamış ve Turhan’a yönelik “Fetödyen” ifadesini kullanmıştı.

Süleyman Soylu'dan sert yanıt

Süleyman Soylu mesajında şu ifadeleri kullanmıştı: "Ben anti-emperyalisttim. Hayatım boyunca ülkeme ve milletime bağlılığım nedeniyle ve bununla gurur duyuyorum. Devlete yönelik her türlü iftirayı eleştirdim. , polis, jandarma ve aylardır biz.. Belli bir politik uzantısı olan komedyenlerden ya da fetödyenlerden sonuç almaya çalışan izleyicilerin saldırıp korkutup saldırdığı tavrımı tekrarlıyorum; Gazze'deki katil Amerika'dır. Gazze'deki katil İsrail'dir. pkk-pyd bir teröristtir. Onların işbirlikçileri de teröristtir. Bu kişiden komedyen olarak bahsedecek olursam; Nejat Uygur'a, Halit Akçatepe'ye, Kemal Sunal'a haksızlık etmiş olurum. İyileşmesini diliyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Fatih Erbakan erken seçim için tarih verdi: 'Milletin 2028'e kadar dayanacak hali kalmadı'
Gelir ve kurum geçici vergi beyannameleri için yarın son gün

Nedir ve Nasıl Yapılır? Haberleri