Batuhan Karacakaya’ya ne oldu, hastalığı ne, neden ameliyat oldu?

Son olarak Survivor yarışmasına katılan oyuncu Batuhan Karacakaya ameliyata alındı. Birçok kişi Karacakaya’nın rahatsızlığının ne olduğunu araştırmaya başladı.

Geçtiğimiz sezon Survivor yarışmasına katılan ve Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent karakteri ile ün kazanan oyuncu Batuhan Karacakaya hayranlarını üzdü. Bu sabah ameliyata alınan Karacakaya hayranlarından dua isterken, birçok kişi ünlü oyuncunun hastalığının ne olduğunu merak ediyor. Peki Batuhan Karacakaya neden ameliyat oldu, hastalığı ne? İşte yanıtı…

Batuhan Karacakaya neden ameliyat oldu?

Ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya bugün kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler ile gündem oldu. Ameliyata girerken hayranlarından dua istediği görüntüler yayınlanan Karacakaya’nın önemli bir operasyon geçireceği öğrenildi.

Batuhan Karacakaya’nın hastalığı ne?

Survivor yarışmasına katılmadan önce bileğinden bir sakatlık yaşadığı bilinen Batuhan Karacakaya’nın yarışma boyunca sakat şekilde oyunlarda yer almıştı. Karacakaya bugün kırık tespit edilen ayak bileğinden bir operasyon geçirdi.

Batuhan Karacakaya’nın ayağına ne oldu?

Uzun süredir ayak bileğinden sorun yaşayan ve bugün ameliyata alınan Batuhan Karacakaya’nın hayranları ünlü oyuncuya destek mesajları yayınladı. Ünlü oyuncunun Instagram hesabından paylaşılan videoda da Karacakaya’nın ameliyathane giriş yaptığı anlar yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şanlıurfa merkezli 3 ilde PKK operasyonu: 4'ü yabancı uyruklu 6 kişi gözaltında

Nedir ve Nasıl Yapılır? Haberleri