Zuhal Topal'la Sofrada Gülay Yaprak kimdir? 17 Mayıs yarışmacısı kaç yaşında ve nereli

Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olmayı başaran ve uzun soluklu maratonu ile herkesi ekran karşısına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir hafta daah başlıyor. Birbirinden iddialı ve hamarat gelinler arasında ilk gün yarışacak isim belli oldu. Buna göre Gülay kayınvalidesi ile birincilik mücadelesi verecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Gülay Yaprak kimdir? 17 Mayıs yarışmacısı kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Geçen hafta beş damadın hünerlerini sergilediği Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün sahne yine gelinlerin. Kendinden emin ve el lezzetlerine güvenen beş gelin kendilerine ayrılan sürede en iyi puanları alabilmek adına yarışacak. Haftanın ilk yarışmacısı ise yapılan tanıtım sonrasında açıklandı. O isim Gülay Yaprak oldu. Kayınvallidesiyle birlikte 15 bin lirayı almak isteyen genç gelin hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Gülay Yaprak kimdir? 17 Mayıs yarışmacısı kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Gülay Yaprak kimdir?

Bugün kendisinden sonra yarışacak 4 yarışmacıya üstünlük kurabilmek adına mutfağa girecek olan Gülay Yaprak 4 yıllık evli ve 1 çocuk annesi. Diyetisyenlik yapıyor. Aslen Kıbrıslı. Et uzmanı ve kasap kızı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri