Zuhal Topal'la Sofrada 29 Nisan Çarşamba canlı izle | 393. bölüm Cemile Kırma

Ekranların lezzet ve eğlence programı Zuhal Topal'la Sofrada'nın 393. bölümü yayınlandı. Gelin Cemile Kırma'nın hem kayınvalidesi hem de diğer kaynanalara karşı verdiği mücadele sonrasında kaç puan alacağı merakla bekleniyor. Zuhal Topal'la Sofrada 29 Nisan Çarşamba canlı izle seçenekleri haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 393. bölüm izle seçenekleri ile karşınızdayız. Bugün yine bir kez daha çetin bir rekabet izleyicileri bekliyor. Gelin ve kayınvalidenin rakibelerine hazırlayacağı menüdeki yemekler günün ve haftanın da kaderini belirleyecek. Zuhal Topal'la Sofrada 29  Nisan Çarşamba günü yayınını kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için hazırladığımız haberimizde tüm bilgileri okuyabilirsiniz.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 29 Nisan Çarşamba Youtube izle

Gelin ve kaynanaların çetin mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni bölümleri Youtube'dan izlenebiliyordu. Yayın tamamlandıktan sonra kanalın çalışanları tarafından son bölüm yükleniyor ve izleyicilere sunuluyordu. Ancak artık sadece FOX Play'den izlenebiliyor.








Zuhal Topal'la Sofrada 29 Nisan Çarşamba FOX Play izle

Programı izlemenin yollarından biri de FOX TV'nin izleme portalı olan FOX Play. Yeni oluşturulan platform, kanalda yayınlanan diziler, programlar, yarışmalar ve ana haber bültenlerine tek parça ha

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri