Zuhal Topal'la Sofrada 21 Nisan Salı Dilek Büke kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Türkiye'nin en lezzetli yarışmalarından Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü de nefes kesecek. Dün başlayan haftanın ardından bugün sıra geldi ikinci yarışmacıya. Yani Dilek Büke'ye. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 21 Nisan Salı Dilek Büke kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği yemek yarışması dün yeni bir haftaya daha başlamıştı. Birbirinden iddialı beş gelin ve kaynananın tanıtıldığı bölümde herkesin hedefi hafta sonunda 15 bin lirayı kazanmaktı. İlk gün Arife Dinli ve Sinem Dinli rakibelerini ağırlayark günlerini geçirdi. Bugün ise sıra Dilek Büke'ye geldi. Dünkü rakibesini geçmek isteyen Dİlek Hanım'ın amacı cuma günkü finalde de mutlu saona ulaşmak. Peki Peki Zuhal Topal'la Sofrada 21 Nisan Salı Dilek Büke kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 387. bölüm fragmanı

Dilek Büke ve kayınvalidesi Sevgi Büke'nin yarışacağı 21 Nisan Salı Zuhal Topal'la Sofrada 387. bölüm fragmanı haberimize eklenmiştir. Fragmanda Dilek Hanım'ın menüsü bir hayli tartışma konusu olacak. Hatta kayınvalideler isimleirni söylemekte dahi zorlanırken daha önce yemedikleri bir yemeğin nasıl değerlendirmesini yapacaklarına da şaşırdılar. Bilindiği üzere dün yapılan tanıtımda Dilek ve Sevgi Büke dünya mutfağı ile yarışmaya katıldıklarını açıklamıştı.Bunun yanısıra Dilek Hanım'ın sofrasını da yetiştiremediği ve bunun da kaynanaların gözünden kaçmadığı görülüyor.

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

Koronavirüs uyarısı

Zuhal Topal'la Sofrada geçtiğimiz iki hafta boyunca koronavirüs sebebiyle çok eleştirilmilti. Kayınvalidelerin farklı şehirlerden gelmesi, 65 yaş üstü olmaları, yarışmada sosyal mesafeye dikkat edilmediğine dair pek çok konuda eleştiri vardı. Dün yayınlanan bölümde ekranın sağ altında 'Bu bölüm 16 Mart 2020 tarihinde çekilmiştir' ifadesi yer aldı. Bu yazı alınan bazı kararlardan önce çekimlerin gerçekleştiğini belirtmek için kullanıldı.


 

Gün girişini tamamlamamızın ardından üç soru ile karşınızdayız.

  • Dşlek Büke kimdir?
  • Dilek Büke'nin menüsünde hangi yemekler vardı?
  • Dilek Büke kaç puan aldı?


 

Dilek Büke kimdir?

Programın ilk gününde yapılan 30 saniyelik tanıtımlar aslında yarışmacıları pek tanıtır nitelikte değil ancak izleyiciler ekrandaki isimlerin yaşlarını, memleketlerini ve evliliklerindeki süreyi bilmek istiyor.  Arife Hanım 36 yaşında. 5 yıllık evli ve 1 çocuk sahibi. Tokatlı. Hızlı, çalışkan ve kararlı.

Dilek Büke menüsü | hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın son gününde yarışacak olan Dilek Büke elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. Haftanın ikinci gününde yarışacak isim Dilek Hanım  35 yaşında. 5 yıllık evli ve 1 çocuk sahibi. Balıkesirli. Eli lezzetli. Günlerin aranan ismi. Sevgi Hanım ise İddialı. Aşçı annesi. Gelini ile bir olup dünya mutfağıyla rakibelerinin karşısına çıkacaklar.



 

Dilek Büke kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

İlk günde yarışacak ve özel bir yayında karşımıza çıkacak olan Dilek Büke'Nin puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Dilek Büke'nin puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz. Şu ana kadar ilk gün yarışan Arife Dinli 25 puan aldı. Dilek Hanım'ın en az 26 puan alması gerekiyor ilk günkü rakibini geçebilmesi için. Ancak bu durum hafta finalinde yetmeyebilir. Geçen hafta 30 puanları gördüğümüz bir baraj vardı. Oraya çekebilirse kendini kazanma ihtimali de artacaktır.

 

Sinem Hanım: 4 puan

Yeter Hanım: 7 puan

Filiz Hanım: 7 puan

Şükran Hanım: 6 puan

Zuhal Topal: 7

Toplam: 31










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri