Zuhal Topal'la Sofrada 17 Nisan Cuma Kübra kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Türkiye'nin en çok eğlendiren yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da bir hafta daha sona eriyor. Beş gelin ve kaynananın mücadelesinde bir takım bugün 15 bin lirayı alacak ancak bir sürpriz de yaşanabilir. Son günde yarışacak isim ise Muazzez Hanım'ın gelini Kübra Hanım oldu. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 17 Nisan Cuma Kübra hangi yemekleri hazırladı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu ve kim birinci oldu? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Koronavirüs sebebiyle karantinada geçen günlere rağmen ekranlardaki yerini almaya devam eden Zuhal Topal'la Sofrada ekibi büyük özverisiyle takdir topluyor ve izlenmeyi de sürdürüyor. Bugün yarışacak olan Kübra Hanım ile birlikte bir haftayı daha sona erdirecek olan programda neler yaşanacağı da merak edilerek araştırılıyor. Pazartesi günü Elvan Hanım'ın başlattığı haftayı bugün tamamlayacak olan Muazzez Hanım'ın gelini Kübra Hanım 15 bin liradan başka bir şey düşünmmüyor. Ancak bunun için de hummalı bir çalışmaya girerek hem masasını hem sunumlarını hem de yemekleri çok iyi yapmak zorunda. Zaman zaman gerginliklerin de yaşandığı ancak eğlencenin hiç eksilmediği yarışmada hafta finaline gelindi. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 17 Nisan Cuma Kübra hangi yemekleri hazırladı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu ve kim birinci oldu? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...


 

Zuhal Topal'la Sofrada 17 Nisan Cuma 385. bölüm fragmanı

Yarışmanın en önemli konularından biri de fragmanlar. Güne dair ipuçları veren kısa videolardan oluşan görüntüler izleyiciyle buluştu. Kübra Hanım'ın yarışacağı Zuhal Topal'la 17 Nisan Cuma 385. bölüm fragmanını haberimizde izleyebilirsiniz.

 

Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

Pazartesi günü başlayan 76. hafta maratonunda ilk olarak Elvan Akyüz yarıştı ve günü 30 puanla tamamlamıştı. Hamide Hanım'ın gelini ilk günden yüksek bir puan aldı ancak çetin bir rakibi daha vardı. İkicni gün Gülben Öztürk kendisine haksızlık yapıldığına dair birçok sosyal yorumlarının arasında 30 puanı aldı. Üçüncü gün Esme Hanım'ın gelini Özge Hanım yarıştı. Bu bölüm de çok tartışmalı geçmişti. Ancak ilk elenen Özge Hanım oldu. 25 puan alan genç gelini dün de Diba Deli Bulut takip etti. O da 25 puan aldı. İki 30 ve iki 25 puanlı gelin var yarışmada. Bugün Kübra Hanım 31 puan alamazsa eğer ödül ikiye bölünecek. 30'dan yukarı bir puan almayı başarırsa Kübra Hanım haftanın kazananı olacak.


Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.


17 Nisan Cuma Zuhal Topal'la Sofrada final yeni bölüm neden yok? Saati mi değişti?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 16:00'da yayınlanması beklenen yeni bölümü yayın akışı içerisinde yoktu. Özel bölüm ile yayınlanacak olan yarışmanın durumu merak edilerek araştırılmaya başlandı ve Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? sorusu soruldu. Koronavirüs sebebiyle cuma akşamlarında boşluk oluşan FOX TV'nin yayın akışında FOX Ana Haber sonrası final heyecanı yaşanıyor. Ana haber kuşağının 1.5 saate çıkarılmasının ardından dizi, program ve yarışmalar 20.30'da başlıyor. Yeni bölümü ile birlikte finali bu saatte izleyebilirsiniz.

Gün girişini tamamlamamızın ardından üç soru ile karşınızdayız.

  • Kübra Hanım kimdir?
  • Kübra Hanım'ün menüsünde hangi yemekler vardı?
  • Kübra Hanım kaç puan aldı?


Kübra Hanım kimdir?

Programın ilk gününde yapılan 30 saniyelik tanıtımlar aslında yarışmacıları pek tanıtır nitelikte değil ancak izleyiciler ekrandaki isimlerin yaşlarını, memleketlerini ve evliliklerindeki süreyi bilmek istiyor. Kübra Hanım'a dair pek bir bilgi verilmedi program fragmanında. Bu sebeple bir şey yazmak zor. Yarışma başladıktan sonra bilgiler haberimizde yer alacaktır.



 

Kübra Hanım menüsü | hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın son gününde yarışacak olan Kübra Hanım elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. Haftanın son gününde 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Kübra Hanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.


 

Kübra  Hanım kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Son günde yarışacak ve özel bir yayında karşımıza çıkacak olan Kübra Hanım'ın puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Kübra Hanım'ın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri