Zuhal Topal'la Sofrada 14 Mayıs Perşembe Feride Aksoy puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Türkiye'nin öğle sonrasındaki kuşağındaki popüler yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 404. bölümü yayında! Üç gelinin puanlarını aldığı programda bugün dördüncü gün yarışmacısı birincilik mücadelesi vermek için ocağın başına geçecek. Kayınvalideleri ve Zuhal Topal'dan tam not almak isteyen gelin ise Feride Aksoy. Peki Feride Aksoy puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde.

Zuhal Topal'la Sofrada 14 Mayıs Perşembe 404. bölümde Feride Aksoy yarışacak. Oldukça genç bir gelin olan Feride Hanım, kendisine çok güveniyor. Genelde kayınvalideler gelinlerine güvendiklerini söyler ancak tanıtımda bu kez tersi oldu. Feride Hanım kaynanası NEzahat Aksoy'u ononre ederek ona güvendiğini açıkça ifade etti. Ve sıra geldi ikilii için kritik güne. Bugün yarışacak olan Feride ve Nezahat Aksoy yarın kazananı açıklanacak olan 10 bin liranın üzerine isimlerini yazdırmak istiyor. peki Feride Aksoy puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

 

Kayınvalideler dikkat!

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.



 

Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu

Her bölümü farklı olaylara sahne olan yarışmanın ilk gününde Ayşegül Hanım 20 puan toplamıştı. Gözyaşlarıyla geçen bölümün ardından gözler Hanife Soytürk'e çevrilmişti. Genç gelin enerjisini de kullanarak 33 puanı kaptı. Böylelikle haftanın ilk eleneni Ayşegül Hanım oldu. Eğer Sevi Hanım da en az 33 puanla günü bitiremezse yarışmadan elenecekti ve bitiremedi. 28 puanda kaldı. Bugün sıra Feride Aksoy'da. Eğer o da 33 ve üstü toplayamazsa diğer yarışmacılar gibi hayaline kavuşamayacak.

 

Feride Aksoy menüsü | Hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde yarışacak olan Feride Hanım elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Feride Hanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.



 

Feride Aksoy kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Dördüncü günde yarışacak ve karşımıza çıkacak olan Feride Aksoy'un puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Feride Hanım'ın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri