Zuhal Topal'la Sofrada 10 Ocak Cuma | Kiraz Kurut kaç puan aldı? Hangi yemekleri yaptı

Zuhal Topal'la Sofrada 10 Ocak Cuma günü heyecanı yaşanıyor. Dün Pınar Tarakçı yarışmış ve yemekleri ile birlitke puanlarını almıştı. Bugün ise sıra Kiraz Kurut'ta (Kulut). Peki Kiraz Kurut kaç puan aldı? Hangi yemekleri yaptı? Bugün Zuhal Topal kaç puan verdi? İşte detaylar...

Öğle sonrası kuşağında en çok izlenen programlardan biri olan Zuhal Topal'la Sofrada pazartesi başlayan yeni hafta bölümleri ile herkesi ekran başına kilitledi. Kayınvalidelerin yorumları, gelinlerin yemeklerindeki eksiklikler ve birçok konu zaman zaman gerilimi yükseltti. Sert eleştirilerin yapıldığı yayında zaman zaman komik anlar da yaşandı. Bugün bilindiği üzere son gün yarışması yarışacak. Yani Kiraz Kurut (Kulut). Kiraz Hanım marifetlerini sergileyecek ve bugünkü final için avantaj yakalamaya çalılşacak. Peki Kiraz Kurut (Kulut)'un menüsünde hangi yemekler vardı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Sofrada 10 Ocak 2020 puan durumu bu sayfada.
 


Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Yarışmacıların performanslarını sergiledikten sonra kaynanaların verdikleri puanlar belirleyici rol oynuyor. Ancak finalde Zuhal Topal'ın belirlediği puanlar ise hafta birinciliği için kritik önem taşıyor. Her gün binlerce kişi bugün Zuhal Topal kaç puan verdi? sorusunun yanıtını arıyor. Yarışmanın en kritik anlarından birinin yaşanacağı puanlamada Kiraz Kurut (Kulut)'in aldığı puanlar haberimizde yer alacak.

 

Kiraz Kurut (Kulut) kaç puan aldı? Puan Durumu

Bugün performansını sergileyecek olan Kiraz Kurut (Kulut) Hanım'ın aldığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde olacak. Güncel puan durumu şu şekilde;

 

YarışmacıPuan
Dilnaz Kanat27
Irmak Çipil22
Sultan Yurtsever25
Pınar Tarakçı32
Kiraz Kurut


Dün neler yaşandı?

Birbirinden eğlenceli bölümleri ekranlara getiren Zuhal Topal'la Sofrada yine renkli sahneleriyle karşımızdaydı. Dün dördüncü gündü ve Pınar Tarakçı yarıştı. Pazartesiden itibaren yarışmaya damga vuran tecrübeli yarışmacı, menüsünde Tarhana çorbası, el açması ıspanaklı börek, yoğurtlu bulgur köfte, fırında püreli et sote, renkli biberli şehriye pilavı, mevsim salatası ve frambuazlı cheesecakeye yer verdi. Kayınvalidesinin zaman zaman yardımıyla da sofrasını kuran rakibelerinin karşısına çıkan Yurtsever, toplamda 32 puan aldı.









0



Kiraz Kurut (Kulut) hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Tecrübeli yarışmacı Kiraz Kurut (Kulut)'in yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Kiraz Kurut (Kulut) Hanım bakalım bugün neler yapacak.

 

  • Tarhana Çorbası
  • El açması Ispanaklı Börek
  • Yoğurtlu Bulgur Köfte
  • Fırında Püreli Et Sote
  • Renkli biberli Şehriye pilavı
  • Mevsim Salatası
  • Furambuazlı Cheesceke

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri