Zuhal Topal'la Sofrada 10 Nisan Cuma Esin AKkaş kaç puan aldı?

FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada 10 Nisan Cuma günü 380. bölümle karşınızda. Birbirinden iddialı beş gelinin yarıştığı programda haftanın son gelini marifetlerini sergileyerek birinci olmak ve 15 bin lirayı kazanmak için çabalayacak. O isim Esin Akkaş. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 10 Nisan Cuma Esin AKkaş kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? İşte detaylar...

10 Nisan Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada bugün Esin Akkaş yarışacak. Haftanın ilk gününde Buse Balkan yarışmıştı. Salı günü ise Seval Çiftçi hünerlerini göstermişti. Çarşamba Elbistan'ın Çavuşu Gülbeyaz Dinç'in gelini Tülay Dinç mutfakta marifetlerini ortaya koydu. Dün de Samsunlu Elif Sağlam haftanın dördüncü gününe imza attı. Bugün ise sıra Esin Akkaş'ta. Genç ve güzel gelin yapacağı yemeklerle birlikte özel bir bölümde karşımıza çıkacak. Kayınvalidesi Serengül Akkaş'ın temsil edeceği gelinin tek amacı 15 bin lirayı kazanabilmek .Gelin ve kaynana el ele verip bakalım ödülü kazanabilecekler mi. Misafirlerin ağırlanmasında Serengül Hanım'ın da rol oynayacak kişi olacağını da ayrıca söyleyelim.

10 Nisan Cuma Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu itibarıyla geride kalan dört günde yarışmanın portresi ortaya çıktı. Yarışmacılar arasından ilk elenen isim 22  puanla Buse Balkan oldu. Aldığı düşük puanla yarışmadan elenmekten kurtulamadı. İkinci gün dişli bir yarışmacı vardı: Seval Çiftçi. Evliliğindeki uzun süreli tecrübesini mutfağa da yansıtan gelinimiz 30 puanla günü tamamladı. Üçüncü gün ise Tülay Dinç yarıştı. Seval Çiftçi'ye belki de en yakın puan alması ya da onu geçmesi beklenen isimdi. Öyle de oldu ama o da elenmekten kurtulamadı. 29 puanla haftayı bitirdi. Dün de Elif Sağlam çıktı izleyenlerin karşısına. Toplamda 28 puan aldı. O da elenenler arasında yer aldı. Şu an Seval Çiftçi birinci sırada. Esin Akkaş birincilik almak ve 15 bin kazanmak istiyorsa en az 31 puan toplaması gerekiyor.

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

10 Nisan Cuma Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? Saati mi değişti? Bitti mi final mi yaptı? sorularını bugün çok duyacağız ve okuyacağız. Programın rutin saatinde özel bölümle karşımıza çıkacak olan yarışmanın yeni bölümü 20:30'da yayınlanacak. FOX TV 10 Nisan yayın akışı içerisinde yer alan bilgilere göre yarışmanın final bölümü FOX Ana Haber'den hemen sonra ekranlarda olacak. Bunun reytinglere nasıl bir etki edeceği merak ediliyor. Zuhal Topal'la Sofrada kendi saatinde de en çok izlenen yarışmalardan biriydi. Şimdi prime timeda çıkacak ve Arka Sokaklar ile Güldür Güldür'ün rakibi olarak yarışacak. Eğer iyi bir izlenim olursa belki de düzenli hale gelebilir bu durum. 

Gün girişini tamamlamamızın ardından üç soru ile karşınızdayız.

  • Esin Akkaş kimdir?
  • Esin Akkaş'ın menüsünde hangi yemekler vardı?
  • Esin Akkaş kaç puan aldı?



 


Esin Akkaş kimdir?

Programın ilk gününde yapılan 30 saniyelik tanıtımlar aslında yarışmacıları pek tanıtır nitelikte değil ancak izleyiciler ekrandaki isimlerin yaşlarını, memleketlerini ve evliliklerindeki süreyi bilmek istiyor. Bursalı. 25 yaşında. 5 yıllık evli. 3 çocuk sahibi. Gözükara, inatçı, alışveriş canavarı. Mutfakta sürprizlerle dolu. Kayınvalidesi Gülseren Hanım ise bir o kadar sessiz. Hafta boyunca da bunu gösterdi. Hatta fragmanda Zuhal Topal, Esin Akkaş'a 'Kaynanan hafta boyunca pek konuşmadı' dedi.


 

Esin Akkaş menüsü | hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın son gününde yarışacak olan Esin Akkaş elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. Haftanın finalinde 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Esin Hanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.



 

Esin Akkaş kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Final gününde yarışacak ve özel bir yayında karşımıza çıkacak olan Esin Akkaş'ın puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Esin Akkaş'ın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.



Zuhal Topal'la Sofrada 380. bölüm fragmanı

Esin Akkaş ve kayınvalidesi Serengül Akkaş'ın yarışacağı 10 Nisan Cuma Zuhal Topal'la Sofrada 380. bölüm fragmanı haberimize eklenmiştir.



İyi seyirler dileriz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri