Yeni Malatyaspor Ankaragücü maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten

Süper Lig'de yeni hafta Malatya'da başlıyor. Deprem felaketi sonrasındaki ilk maçına çıkacak olan BTC Turk Yeni Malatyaspor evinde Ankaragücü'nü ağırlıyır. Son dönemin formsuz iki takımı da kaaznmak ve ileriye umutla bakmak istiyor. Her geçen gün kızışan Süper Lig mücadelesinde telafisi olmayan haftalara doğru gidiliyor ve bu akşam oynanacak karşılaşma da kritik bir rol oynayacak. Yeni Malatyaspor Ankaragücü maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Yeni Malatya MKE A

Süper Lig'de yeni hafta Malatya'da başlıyor. Deprem felaketi sonrasındaki ilk maçına çıkacak olan BTC Turk Yeni Malatyaspor evinde Ankaragücü'nü ağırlıyır. Son dönemin formsuz iki takımı da kaaznmak ve ileriye umutla bakmak istiyor. Her geçen gün kızışan Süper Lig mücadelesinde telafisi olmayan haftalara doğru gidiliyor ve bu akşam oynanacak karşılaşma da kritik bir rol oynayacak. Yeni Malatyaspor Ankaragücü maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Yeni Malatya MKE Ankaragücü maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.
 


Yeni Malatya MKE Ankaragücü maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelelerinden Yeni Malatya MKE Ankaragücü maçı saat 20:30'da başlayacak ve beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak.
 


Yeni Malatya MKE Ankaragücü maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Yeni Malatya MKE Ankaragücü maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 




Yeni Malatya MKE Ankaragücü maçı öncesi OPTA istatistikleri

Ankaragücü ile oynadığı üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Yeni Malatyaspor (1M), bu galibiyetlerde rakip filelere toplam yedi gol gönderdi.

Süper Lig tarihinde Ankara takımlarıyla oynadığı sekiz maçın sadece birini kaybeden Yeni Malatyaspor (5G 2B), tek yenilgisini Ankaragücü karşısında aldı (0-1).

Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçında iki kez mağlup olan Yeni Malatyaspor (2B 2M), aynı sayıda yenilgiyi daha önceki 10 karşılaşmada almıştı (6G 2B).

Süper Lig'de 14 haftadır galibiyet alamayan (6B 8M) ve 12 maçtır kalesinde gol gören (toplam 26) Ankaragücü, son altı karşılaşmanın sadece birini kaybetti (5B).

Deplasmanda oynadığı son üç Süper Lig maçını kaybetmeyen Ankaragücü (3B), daha uzun bir seriyi en son Aralık 2005-Şubat 2006 arasında yaşadı (dört maç).

Bu sezon Süper Lig'de hiçbir takım Yeni Malatyaspor'dan daha az kafa golü atmadı (2). Ankaragücü ise kalesinde en fazla kafa golü gören ekip konumunda (9).

Bu sezon Süper Lig maçlarının son 15 dakikalarında rakip fileleri en fazla havalandıran takım Yeni Malatyaspor (16). Ankaragücü (11) ise Kayserispor'un (16) ardından bu dakika aralığında en fazla gol yiyen ekip konumunda.

Yeni Malatyaspor, Thievy Bifouma'nın gol attığı son beş Süper Lig maçını kaybetmedi (3G 2B).

Ankaragücü formasıyla çıktığı ilk Süper Lig maçında gol sevinci yaşayan Gerson Fernandes, 2011'den (Ümit Kurt) bu yana takımı adına bunu başaran ilk isim oldu.

Yeni Malatyaspor'un başında ilk iç saha maçına çıkmaya hazırlanan Kemal Özdeş, bu sezonun ilk yarısında görev yaptığı Kasımpaşa'da konuk ettiği Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olmuştu.


 


Yeni Malatya MKE Ankaragücü muhtemel 11'leri

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Mustafa Akbaş, Sakıb, Chaaleli, Robin Yalçın, Mitchell Donald, Gökhan Töre, Bifouma, Umut Bulut

MKE Ankaragücü: Ricardo, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Pinto, Lukasik, Sedat Ağçay, Lobzhanidze, Scarione, Rodrigues, Orgill

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri