Yemekteyiz 3 Ocak Cuma | Zuhal Tuğrultekin kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz bir hafta finali ile daha yayınlanıyor. Seda Sayan'ın sunduğu yarışmanın son gününde Zuhal Tuğrultekin yarışacak. Yemekleri ve performansı haftanın kaderini belirleyecek. Peki Zuhal Tuğrultekin kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı? İşte detaylar...

Yeni yılda da tüm hızıyla yayınlanmaya devam eden Yemekteyiz'de son güne girdik. Bugün Zuhal Tuğrultekin hünerlerini sergileyerek birinci olabilmek için mücadele edecek. Peki Zuhal Tuğrultekin kaç puan aldı ve hangi yemekleri yaptı? Bugün Zuhal Tuğrultekin'in evine gidilecek. Bedriye Hanım rakibelerini ağırlayacak. Gösterdiği performansla da yüksek puan almaya çalışacak. Elinden gelenin en iyisi için hazır olan Zuhal Hanım'ın menüsü de merak konusu oldu. Peki bugün Seda Sayan ile Yemekteyiz'de neler yaşandı? İşte 3 Ocak 2020 Cuma puan durumu.


Zuhal Tuğrultekin kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Zuhal Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.
 










 

Zuhal Tuğrultekin'in menüsünde hangi yemekler vardı?

Zuhal Tuğrultekin'in menüsündeki yemekler haberimizde olacak.
 



Seda Sayan ile Yemekteyiz 3 Ocak Cuma özeti ve fragmanı

30 Aralık - 3 Ocak haftasının en tecrübeli yarışmacısı olarak kabul edilen Yemekteyiz'de son gün fragmanı Youtube üzerinden yayınlandı. İzleyicileri bir kez daha ekran başına kilitleyecek bölümde yaşanılacak her an için sabırsızlanılıyor. Zuhal Hanım'ın performansı ve aldığı eleştiriler çok konuşulacak. Yemekteyiz'in yeni bölümü 16:00'da TV8 ekranlarında.


 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri