Ve geri döndü! Doya Doya Moda Rabia kimdir? Rabia Ağca kaç yaşında? Instagram hesabı

Türkiye'nin tek büyük beden yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı maratona bugün efsane bir isim katılıyor. Katıldığı günden bu yana büyük bir ilgi ile izlenen genç isim açıklandı. Buna göre Rabia Ağca İstanbul sokaklarında mücadele verecek. Peki, Doya Doya Moda Rabia kimdir? Rabia Ağca kaç yaşında? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'de devam eden yayın hayatıyla izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Doya Doya Moda'nın 10. haftası başlıyor. Her bölümüyle büyük bir keyifle izlenen yarışmada bugünden itibaren yeni bir isim daha maratona katılacak. Cuma günü gerçekleşen finalde Yeren Medin, Uğurkan Erez'in açıkladığı karar sonrasında elenmişti. Ardından da villaya veda etmişti. Yerine gelecek yarışmacı merak konusuydu ve o isim de belli oldu. Rabia Ağca tarzını göstermek ve kolye alabilmek adına İstanbul sokaklarına çıkacak. Peki, Doya Doya Moda Rabia kimdir? Rabia Ağca kaç yaşında? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda Rabia kimdir?

Yarışmanın 2. sezonuna damga vuran ve en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Rabia kazandığı kolyelerle ilgi odağı haline gelmişti. Programa birkaç kez ara veren ve son olarak da All Star öncesinde yarışan güzel yarışmacı 10 hafta sonra geri dönüyor. Özel hayranları olan ve sosyal medyada çok sevilen Rabia'nın performansı da merak konusu ve bekleniyor. Doya Doya Moda Rabia, Hatay doğumlu. Öğrenci ve okulunu donduran Rabia tekrar sınava hazırlanıyor. 1,68 boyunda olan Doya Doya Moda Rabia Ağca, 75 kilo ve 42 beden. İddialı bir yarışmacı olan Rabia, All Star etabında kendini yeniden göstererek en iyi giyinen yarışmacı olacağını ifade ediyor.




Doya Doya Moda Rabia Ağca Instagram hesabı

Programa katılan yarışmacılara dair en çok araştırılan konulardan biri de sosyal medya hesapları. Rabia Ağca Instagram hesabı ile ilgili olarak kendisinin bir profili olduğu ortaya çıkıyor. 115 bin takipçisi bulunan güzel isim 405 hesabı takip ediyor. Takipçi sayısı programa ilk aktıldığında ise 635'ti. Gösterdiği performans ve güzelliği ile her geçen gün bu sayıyı daha da yükseltiyor. @rabiiaagca linkinden ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri