Temizlik Benim İşim Kader Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de haftanın son günü başladı. Birbirinden iddialı beş kadının rekabetinde bugün puan tablosunun şeklini belirleyecek isim olan Kader Kaya yarışıyor. Genç yarışmacı hakkında da araştırmalar yapılıyor. Peki, Temizlik Benim İşim Kader Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarının sevilerek izlenen ve her bölümüyle de televizyonların tozunu alan Temizlik Benim İşim'in yeni haftası sona eriyor. Pazartesiden bu yana devam eden mücadelede bugün 10 bin liranın sahibi açıklanacak. O isim olabilmek adına kendisine verilecek evi temizleyecek olan Kader Kaya hakkında binlerce kişi araştırmalara başladı. Güzel yarışmacı günün en çok sorgulanan isimleri arasında yer almayı başardı. Peki, Temizlik Benim İşim Kader Kaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Temizlik Benim İşim Kader Kaya kimdir?

Bugün haftanın son gününde hünerlerini sergileyecek olan Kader Kaya 19 yaşında. Aslen Batmanlı ancak İstanbul'da ailesiyle birlikte yaşıyor. Hedefi 10 bin lirayı kazanarak evine dönmek ve marifetlerini herkese ispat etmek.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri