Survivor 2020 canlı izle 4 Nisan Cumartesi TV8

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 4 Nisan Cumartesi canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.


 

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 4 Nisan Cumartesi canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.
 


Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 4 Nisan Cumartesi canlı izle

Acun Ilıcalı'nın en değerli projelerinden biri olarak ekranlarda yayınlanan ve her sezon büyük heyecana sahne olan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 4 Nisan Cumartesi akşamı da büyük bir ilgi ile izlenecek. TV8'i eğer izlemek istiyorsanız televizyonuzun haricinde de alternatifleriniz var. Kanalın mobil cihazlar için sahip olduğu uygulamalar, Digiturk, D-Smart, Turkcell TV gibi platformlardaki TV8 kanalları ve www.tv8.com.tr üzerinden canlı yayın seçeneği ile yarışmayı izleyebilirsiniz.


Son günlerde neler yaşandı?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de yarışmaya sonradan katılan Yunus Emre'nin başı sineklerle dertte. Adaya alışmaya çalışan yarışmacı sineklerin kendisine uğramasından şikayetçi. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de geçtiğimiz hafta elenen Burak Yurdugör, hafta başında Ünlüler Takımı ile oynadıkları basketbol maçında Sercan'la yaşadığı diyalogu Yasin'e anlatarak içini döktü. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Survivor yarışmacıları yalnızca parkurda mücadele vermiyor. Yarışmacıların kaldıkları barakalara zaman zaman davetsiz misafirler de gelebiliyor. Bunun bir örneği de Survivor gönüllüler takımı barakasında meydana geldi. Gönüllüler takımı yarışmacıları uyuduğu sırada bir fare ve kurbağa, onların üzerinde ufak bir gezintiye çıktı.

3 kişi şaşırttı

Survivor'da gönüllüler takımında Yunus Emre ile Yasin arasında bu hafta oyun öncesi büyük bir tartışma yaşanmıştı. Bu tartışma Survivor Panorama canlı yayınında gündeme getirildi.  Öte yandan bu tartışmayı ayırmaya çalışan Ardahan için ayrı bir parantez açan Hakan Hatipoğlu, Survivor başlamadan önceki seçmelerde gördüğü 3 ismin kendisinin dikkatini çektiğini söyledi. Hatipoğlu, 'Ardaha benim yarışmada çok şey beklediğim bir isimdi. 3 kişi gönüllüler takımında dikkatimi çekmişti. Nisa, Cemal Can ve Ardahan. Beni şaşırttı'

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri