Savaşçı 95. bölüm 8 Mart Pazar | Tek parça, full, HD ve Youtube izle

FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı yeni bölümü ile 6 Mart Pazar akşama yayınlandı. İzleyemeyenler, tekrar izlemek isteyenler ve kaçırdığı noktaları anları yakalamak amacında olanlar için Savaşçı 95. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde.

Bu sezon yayınlandığı günden itibaren reyting sıralamasına damga vuran ve önemli izlenme oranları elde eden Savaşçı 95. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran yapımın bu akşamki bölümünde yine göz yaşları akacak. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Savaşçı 95. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.
 


Savaşçı 95. bölüm özeti

Haydar Yüzbaşı üssün gönderindeki Türk Bayrağı’nı indirmeye kalkan adamı vurmuştur. Türk Askerleri ve üssün çevresinde toplanan bölge halkı arasında ipler gerilirken, Merlin’in ikinci hamlesi işleri içinden çıkılmaz bir duruma sokar. Bir anda ortalık ateş çemberine döner. Ancak Kağan Yüzbaşı eline geçen önemli bir bilgiyle, bölge halkını sakinleştirmek için harekete geçer. Bir süre üs çevresinde sakinlik sağlansa da haberi alan Merlin’in vazgeçmeye niyeti yoktur. Sürpriz bir şekilde Kılıç Timi’nin karşısına çıkan Merlin’in oyunu, herkesi şaşkına çevirirken, hazırladığı tuzak gerilimi daha da yükseltecektir.



Savaşçı 95. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Savaşçı 95. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Savaşçı'nin 94. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri