Masum 91. bölüm özeti ve fragmanı izle - 21 Haziran Pazar

Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 90. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 91. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 91. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 91. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 91. bölüm özeti

Jüri Gopi’nin yemeğinin tadına bakınca her ne kadar yüzünü ekşitse de Gopi’yi birinci olarak seçerler. Raşi ve Urmila ise en azından dans konusunda başarısız olsun diye Gopi’nin dans edeceği cdyi değiştirirler. Ancak Kokila onlardan şüphelenir ve tam cdyi kontrol edecektir ki yarış başlıyor anonsu nedeniyle ayrılır. Yarışmada gelin ve kaynanalar birlikte dans eder. Kokila ve Gopi sahneye çıktıklarında çalan şarkı farklı olunca Koki itiraz eder. Dj ise cdyi gelininiz verdi deyince Kokila Gopi’ye öfke dolu gözlerle bakar. Koki ve Gopi elenir. Raşi ve Hetal dans yarışmasında birinci olurken Savitra ve gelini ikinci olur. Savitra Koki ile iğneleyici bir şekilde konuşur. Herkes ayrıldığında Gopi Koki ile konuşmaya çalışsa da nafile. Koki Raşi’nin bir şeyler yaptığını ima edince Hetal tepki gösterir ve Raşi’yi savunur. Bu sırada Ahem elinde pasta ile gelir. Raşi’nin yarışmayı kazandığını öğrenen Ahem üzülürken Jigar pastayı Raşi ve Hetal’e verir. Onlar sevinçle kutlama yaparken Kokila odasına çekilir. Kendini suçlayan Gopi’yi de teselli eden Hetal olur. Raşi ise odasında kazandığı tacı başına takmış kendine hayran hayran bakmaktadır. Jigar gelir ve kutlamak için onu istediği bir yere götürmek ister. Yemek sofrasında otururlarken Raşi, Kokila’ya verdiği sözü hatırlatıp ödül olarak vereceği kolyeyi ister. Kokila Raşi’ye çok hoş bir kolye takar. Raşi amacına ulaşmıştır. Jigar’a da Ahem’den araba almasını söyler. Jigar başta çekinse de arabayı alır. Gopi ise bir sonraki gün olacak sınav için hazırlık yaparken Ahem annesinin can sıkıntısında bir şey yemediğini fark edip ona bir şeyler yedirir ve o kız için üzme kendini der. Gopi bu sözü duyup üzülür. Koki Gopi’ye ceza olarak evdeki tüm işleri halletmesini söylemiştir. Hetal ona ders konusunda destek olur. Gopi bakalım sınavda başarılı olacak mı? Cevabını Masum 92. bölüm özetinde alacağız.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 92. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 22 Haziran Pazartesi günü ayınlanacak olan 92. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri