Masum 85. bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Haziran Pazartesi

Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 85. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 85. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 85. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 85. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 85. bölüm özeti

Gopi Raşi’nin gürültü yapıp dersi bölmesinde etkilenir. Kokila ve Hetal oradan ayrılınca da mutfakta işleri beceremedim diye ağlayan Raşi’ye yardım etmek için öğretmenden izin isteyip ayrılır. Raşi’nin yapamadığı yemekleri yapar yapmasına ama öğretmeni Gopi dikkatini toplayamıyor diye bilgi verir. Kokila ise Gopi’nin Raşi nedeniyle odaklanamadığını farkındadır. Ve yemekte Gopi okuma yazma için bir değil iki saat öğretmeni ile olacak der. Raşi hem işler kendine kaldı diye hem de amacına ulaşamadığı için sinir olur ama ikinci planını uygular ve Gopi’ye öğretmen nasıl olur konusunda yanlış bilgi verir. Öğretmenlerin yaptıkları iş karşısında hizmet bekleyeceğini söyler. Gopi de hemen inanır ve hemen öğretmen için çerez falan getirir. Öğretmen anlatmaya Gopi ise öğrenmeye bir türlü odaklanamaz. Kokila da gelip Gopi’ye dersi dinle diye uyarır. Raşi ise temizlik bahanesiyle yine gürültü yapmaya devam eder. Bu defa öğretmen resti çekip ben uğraşamayacağım deyip gider ve Gopi üzülür. Kokila ise sıkma canını yeni bir öğretmen buluruz deyip onu teselli eder. Raşi bunu istemediği için Jigar’a Gopi okula giderse daha çabuk öğrenir diye fikir verir. Jigar da bu fikri yemekte herkesle paylaşır. Kokila onay verince artık Gopi için okul yolu gözükür.


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 86. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 16 Haziran Salı günü ayınlanacak olan 86. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri